Torsdagens speltips kommer från SHL och det är 2st lag som förväntas ligga på undre halvan av tabellen som möts denna kväll.
Nykomlingen Timrå tar emot Linköping och som jag skrev i förra reken är det för tidigt på säsongen för att spela 1×2 (om man inte får väldigt bra odds) så jag lutar mig åter igen mot ett målspel som jag tycker har bra spelvärde.
Timrå inledde premiären med att besegra mitt Frölunda på bortaplan med 2-3 (sd) och man spelade riktigt bra. Man ska absolut inte be om ursäkt för segern och här borde man komma med en riktig energiboost i ryggen.
Ska bli intressant att se vad Anton Lander, Emil Pettersson och Jonathan Dahlén, speciellt i Powerplay där de kommer göra mycket poäng.
Linköping har spelat 2st matcher redan, först förlora man borta mot Örebro med 3-2 (sd) där man va riktigt på hugget. Men i förra omgången blev man utbuade av hemmapubliken när man åkte på stordäng mot Skellefteå med 2-6 där jag rekat ö5.0 mål.
Siffrorna blev lite stora och kanske inte va helt rättvisa, Skellefteå va absolut bästa laget men när Linköping gjorde 1-2 och släppt in 1-3 och 1-4 inom några sekunder så gick luften ut dom helt.
Jag tror Timrå med längre vila och en positiv match i ryggen kommer ut och spelmässigt dominerar tillställningen så därför kör jag ett målspel på Timrå.

För och Nackdelar:
✅ Timrå kommer från en stark seger borta mot Frölunda i premiären.
✅ Linköping har inlett säsongen med 2st raka förluster.
✅ Timrå har vilat 3st dagar längre än Linköping.
✅ Timrå må inte ha den bästa defensiven men offensivt har man flera tongivande stjärnor.
❌ På pappret ett rent ”bottenmöte” där Linköping måste vara taggade för revansch med den usla starten. De kan bättre och möter nu en lämplig motståndare för att vända trenden.

Spel: Timrå ö2.5 mål
Odds: 1.71x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Torsdag 19.00
Liga: SHL
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Klicka här för att komma till övriga bonusar hos spelbolag med svensk licens.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till