Ja men nu äntligen är det dags att sparka igång NHL säsongen, som vi har längtat! Jag har hittat spelet som jag ska inleda säsongen med vilket blir Tampa Bay att vinna ordinarie tid till 1.80x odds som hittas hos Unibet där jag testar 5/10 U.

Tampa Bay:

Här har vi de regerande mästarna som har nu vunnit Stanley Cup två år i rad, dom kommer att ta emot Penguins hemma i Amalie Arena, Tampa. Kollar man i spelartruppen hos Penguins så ser vi att både S.Crosby och E.Malkin saknas pga skador, så de kommer ställa sig mot stora Tampa utan deras stjärnor vilket får mig att känna bekvämligheten med detta spel. Finns inte riktigt så mycket nytt att tillägga då det som sagt är “serie premiär”, men kollar man på försäsongen så hade dom målfest mot Hurricanes där dom vann hela 8-5, sen spelade dom 2 vinster utav 3 mot Panthers (V 2-4, V 6-2 & F 2-3). Båda lagen kommer att ge fullt ut tror jag eftersom det är första matchen i serien, och då tycker jag helt klart att Tampa är det bättre laget och Penguins saknar som sagt Crosby & Malkin.

Pittsburgh:

Penguins försäsong visar att de har vunit 5/6 spelade matcher. Dom åkte på en nit utav Detroit med 4-2 som hade det väldigt kämpigt förra säsongen då dom låg sist i tabellen, men det är som sagt försäsong så man ska ej gå efter de resultaten då dom snurrar kedjor, spelar reservmålvakter med mer. Lika här, finns ej så mycket att säga då vi ej har startat säsongen. Lika här så kommer Penguins ge gärnet på serie premiären mot stora tuffa Tampa vilket jag tror kommer bli en nit i första mötet.

Lagens form senaste 5: (försäsong)

För och nackdelar:

✅ Tampa är SC mästare två år i rad
✅ Tampa har alla sina stora stjärnor i truppen till mötet
✅ Penguins fattas S.Crosby & E.Malkin
✅ Tampa har vunnit 4/5 senaste lagen har mötts
❌ Första matchen i serien, all-in kommer det att bli

Spel: Tampa Bay att vinna ordinarie tid
Odds: 1.80x
Insats: 5/10 u
Spelstopp: 01:30
Liga: NHL
Bonus: 100kr HÄR
Högst odds: Unibet


Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till