God dagens, ikväll är det många NHL matcher som spelas på en relativt bra tid så många kan kolla på matcherna Live utan att de ska bli så sent.

Tampa ska ta emot Florida i kväll och då förväntar jag mig en riktigt fartfylld match med ett flertal skott och mål. De senaste tre matcherna som Tampa har spelat så har det blivit 70, 63, & 72st skott på mål totalt med båda lag inräknat och då har motståndet vart Colorado, Boston och Columbus – Columbus som är ett av de sämsta lag i NHL just nu fick till hela 35st skott på mål mot Tampa så det är mycket ta och ge med Tampa.

Och ikväll när Florida ”the one and only” lag som alltid ligger topp 1 i NHL på flest antal skott på mål /match kommer till Amalie Arena så har jag svårt att motstå att syna skott spelet i kväll. Så jag kommer att testa på över 61.5 skott på mål inkl förlängning till 1.80x pengarna som hittas hos Unibet.

Florida som alla vet skjuter ju extremt mycket, och dom är lite lik Tampa på just ta och ge situationen där dom tillät 42st skott på mål från Buffalo i senaste matchen, och 27st från Pittsburgh och 34st från Colorado. Så när man ställs mot Tampa så är det för mig givet att det blir skott på båda kassar så båda lagen kan hjälpas åt offensivt att dra ihop de skott vi behöver för att sätta spelet.

Skadelistan är riktigt positivt inför spelet då det inte är några viktiga pjäser för nått utav lagen som saknas, sen formen hos lagen i sig är ju riktigt bra speciellt för Tampa som har 8st raka vinster på hemma is medans Florida har 10st raka vinster på borta is så båda lagen presterar oerhört bra på både hemma och borta i detta fall så spelet för mig är givet.

för och nackdelar:
✅ Det har blivit minst 60st skott på mål i 3/5 senaste lagen har mötts
✅ Spelet sitter i 3 raka för Tampa
✅ Spelet sitter i 3/5 senaste för Panthers
✅ Panthers snittar 33 skott på mål /match
✅ Båda lagen har bra offensiv
❌ Spel på ett mål
❌ Mycket blockerande skott

Spel: Över 61.5 skott på mål inkl förlängning
Spelstopp: 23:00
Insats: 7/10 u
Odds: 1.80x
Bolag:Unibet
Bonus: 100kr gratis spel

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till