På lördag har jag ett fint speltips ute från Italien, Napoli – Atalanta Asian ö3.0 mål till fina 1.88 men förutom det tycker jag även detta spel bör synas.
Mittenlagen Sundsvall tar emot topplaget Jönköping som krigar för en Allsvensk plats nästa säsong. Ska Sundsvall haka på toppen är detta ett gyllene tillfälle att plocka poäng men även Jönköping måste gå för seger. Detta borde såklart resultera i en öppen fotboll med mycket målchanser, så som det brukar se ut när dessa lag spelar.
Spel: Över 2.5 mål totalt. Odds 1.72 på Bet365 och spelet får 8/10 U.

Sundsvall:

Efter 22st spelade omgångar hittar vi Sundsvall på en 7e plats med raden 8-6-8 och en målskillnad på 38-34 vilket gör Sundsvall till hela Superettans målrikaste lag. Totalt snittar dom 3.3 mål och på hemmaplan snittar dom hela 3.5 mål och är även där målrikast av alla och 9/11 matcher har passerat 2.5 linan.
Ska man fortsätta drömma om Allsvenskan nästa säsong så måste man gå för 3 poäng här då man är 12 poäng efter just Jönköping som nu ligger på en 3e plats med 8 omgångar kvar att spela.
Till start kommer Sundsvall med flertalet målrika matcher i ryggen och 2.5 linan har passerats i 4 raka och i 12/15 senaste matcherna man spelat.

Jönköping:

Laget hittar vi just nu på en 3e plats vilket innebär kval till Allsvenskan och det är såklart det enda man har fokus på just nu.
Man står på raden 13-3-6 och har en målskillnad på 39-27 och är Superettans 3e målrikaste lag.
Totalt snittar man 3.0 mål och på bortaplan snittar man hela 3.3 mål och har högst målsnitt av alla bortalag !
Till start kommer man med 2 raka segrar i ligaspelet och 1-0 segern i förrförra omgången mot Halmstad var extremt viktig för fortsättningen.
Även Jönköping är inblandade i målrika matcher på slutat och de har själva gjort över 1.5 mål framåt i 7/10 senaste matcherna man spelat.

Lagens form och H2H:

För och nackdelar:
✅ Sundsvall är Superettans målrikaste lag totalt och på hemmaplan.
✅ Säsongens förra möte slutade 3-3 !
✅ Båda lagen är i behov av 3 poäng i jakten på en Allsvensk plats.
✅ Sundsvall snittar 3.5 mål på hemmaplan.
✅ Jönköping snittar 3.3 mål på bortaplan.
✅ Sundsvall har passerat 2.5 linan i 4 raka och 12/15 senaste matcherna.
❌ Respekten för andra lagets offensiv kan skapa en avvaktande inledning.

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.72
Bolag: Bet365
Spelstopp: Lördag 17:30
Bonus: 1250 kr via denna länk
Liga: Superettan
Insats: 8/10 Units

Klicka här för att ta bonusen på 1250kr eller rygga spelet.
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till