Tisdagens speltips kommer från Bundesliga och varför inte ge sig på ett lite högre odds när man ändå tar rygg på en storfavorit ?
Bottenlaget Stuttgart tar emot den omöjliga maskinen Bayern Munchen och det kan väl bara sluta på ett sett ?
Ja mest troligen är det bortalaget som vinner matchen deras försvar har inte imponerat sista månaderna så jag testar en betbuilder och kryddar segern.
Spelet: BLGM + Bayernseger. Oddset 2.35x hittas hos Fastbet och jag ger spelet 6/10 U.

Stuttgart:

Efter sina 15st spelade matcher hittar vi Stuttgart precis ovanför kvalstrecket med raden 4-5-6 och med målskillnaden 22-25.
På hemmaplan har man spelat en otroligt målrik fotboll där målskillnaden 16-13 ger ett målsnitt på 3.6 mål per match där man själva alltså snittat 2 mål framåt.
Till start kommer Stuttgart med hyffsad form, man är obesegrad i dom 3st senare ligamatcherna och två av dom har man dessutom vunnit.
Här på Mercedez Benz Arena har man inga positiva minnen från att möta Bayern, bortalaget har åkt hem med alla 3p i 11 raka möten !
Stuttgart svänger väldigt mycket i sina prestationer men att man ska få in minst 1 mål mot Bayern på hemmaplan ska man alltid ha bra chans till när Bayerns försvar inte går att känna igen från förra säsongen.

Bayern Munchen:

Även Bayern har avverkat 15st omgångar, men denna maskin hittar vi på en 1a plats i tabellen med raden 12-1-2 och med målskillnaden 47-16 !
Målskörden är det som vanligt inget fel på, men det är defensiven som spökar för Bayern och är lagets svaga punkt om man ska se till möjligheterna att vinna CL mot de större lagen som är bättre på att utnyttja svagheterna.
Tittar man på Bayern 10st senare matcher så har men endast hållit nollan i 2/10 matcher, och synar vi bortaspelet så har de bara hållit nollan i 3/17 senaste vilket är en riktigt svag siffra för att vara Bayern.

Lagens form:

För och Nackdelar:
✅ Bayern har släppt in minst 1 mål i 14/17 senaste bortamatcherna.
✅ Bayern har släppt in minst 1 mål i 8/10 senaste matcherna totalt.
✅ Stuttgart har ett målsnitt på 2 mål framåt på hemmaplan i ligan.
✅ Stuttgart har målat i 7/8 hemmamatcher denna säsong.
❌ Bayern kan se riktigt loja ut i ligaspelet mot sämre lag. Det är flera uddamålssegrar sista tiden när man växlat upp i andra hl och räddat segern.
Stuttgart ska inte underskattas och det var nära att Stuttgart knep poäng borta mot Dortmund för några omgångar sedan.

Spelet: BLGM + Bayernseger
Odds: 2.35x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Tisdag 18.30
Liga: Bundesliga
Bonus: 100% 1000 kr
Bolag: Fastbet
Utgångstips: 1-3

Klicka här för att hämta bonusen på 1000 kr eller rygga spelet.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till