Lördagens speltips kommer från Championship och det är svårbesegrade Stoke som tar emot tabell 1an Fulham som ÖSER in mål för dagen.
På förhand blir det alltid svåra matcher på Bet365 Stadium men visst ska Fulham inte stå i detta odds med den formen de besitter?
Vi tog rygg på dom sist och fick en enkel vinst, nu hoppas jag de ska göra jobbet igen till högre odds.
Spelet: Fulhamvinst +ö1.5 mål. Oddset 2.45x hittas hos Unibet och spelet får 4/10 U.

Stoke:

Efter sina 25st matcher ligger Stoke på en 8e plats med raden 11-5-9 med en målskillnad på 30-25.
På hemmaplan är man normalt starka och har raden 6-3-4, men nu har man faktiskt bara tagit en enda poäng på dom 4st senaste hemmamatcherna och bara mäktat med 2st mål totalt på dessa 4 matcher.
1a målvakten Josef Bursik missar åter igen matchen, anfallaren Nick Powell saknas också, innermittfältare Sawyers missar också och mittbacken Harry Souttar är även han fortfarande skadad.

Fulham:

Efter sina 26st matcher hittar vi Fulham på en hedersam 1a plats i tabellen på raden 16-6-4 och med målskillnaden 70-23.
Ja det är en helt bisarr siffra som säger att Fulham gjort 26st mål MERA än det näst mest målrika laget i ligan, det med en match mindre också!
Fulham kommer från 3 raka segrar med siffrorna 7-0, 6-2, 6-2 vilket måste vara något slags rekord över 3st spelade matcher.
Sedan visst det var mot lag på nedre delen av tabellen men självklart ska man med all rätt bli favoriter mot Stoke som är lite desarmerat.
Säsongens hemmamöte vann Fulham med hela 3-0 trots att man kostade på sig att bränna en straff i slutet.

För och Nackdelar:

✅ Fulham kommer med 3 raka segrar och siffrorna 7-0, 6-2, 6-2.
✅ Fulham har gjort 26st mål mera än det näst målrikaste laget i ligan.
✅ Stoke saknar fortfarande flera viktiga kuggar i laget.
✅ Fulham körde över Stoke med 3-0 tidigare denna säsong.
✅ Stoke jagar slutspelsplatserna och måste våga gå framåt.
❌ Självklart kommer inte Fulhams målskörd fortsätta såhär, och det är aldrig lätt att spela borta mot Stoke i vindens arena !

Spel: Fulham + ö1.5 mål
Odds: 2.45x
Insats: 4/10 U
Spelstopp: Lördag 16.00
Liga: Championsship
Bonus: 100 kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen på 100 kr

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till