Speltips:

Ett skadedrabbat Pittsburgh Penguins gästar inatt ett Tampa Bay Lightning som mest troligt kan mönstra en full trupp. Tampa Bay har nu haft några dagars spelledigt medan Pittsburgh å andra sidan spelade senast inatt så dom är B2B. Detta borde gynna ett utvilat hemmalag och jag har en riktigt god feeling för hemmalaget här. Går inte efter någon statistik här, utan enbart efter spelschemat, truppstatus och givetvis den enorma kapacitet Tampa Bay i grunden besitter, om än de inlett säsongen lite trubbigt. Nej, här plockar jag den raka 1:an på Tampa Bay Lightning till det fina oddset 1.75 på Leo Vegas och 7 units skjuts in.

Tampa Bay Lightning:

Säsongen har inte börjat så som man velat, utan man har blandat och gett alldeles för mycket. 9 poäng på 8 matcher har man skrapat ihop och det är inte okej någonstans för en storklubb som Tampa. Laget har alltid höga krav på sig och det med all rätt, med tanke på vilket namnkunnigt lag man förfogar över. Stjärnor på varje position där namn som Nikita Kucherov, Steven Stamkos, Brayden Point, Victor Hedman och Andrei Vasilevsky givetvis sticker ut. Har nu som sagt haft spelledigt sen den 20:e, så här entrar man isen som ett utvilat lag med fräscha ben och som söker revansch från förlusten senast hemma mot Colorado (2-6). Tror att chansen till seger här är stor!

Pittsburgh Penguins:

Har inlett säsongen på ett okej sätt, med tanke på skadeläget man haft och har, då man har stjärnan Jevgenij Malkin på skadelistan. Blytungt avbräck givetvis. Lägg till namn som Alex Galchenyuk, Brian Dumoulin, Bryan Rust, Zach Trotman. Sidney Crosby får därmed dra ett väldigt tungt lass i och med detta. Dessutom är Nick Bjugstad tveksam till spel i nattens möte. Läget är ganska prekärt med andra ord och att då spela en B2B-match mot tuffast tänkbara motstånd på bortaplan, ja, det blir något att bita i för Pens.

5 senaste:

Stort lycka till vid rygg!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till