Hej kamrater! 

Fin skalp igår när vi jobbade hem fina 1.83! Återigen Champions League på menyn och här följer tankarna i matchen Szeged-Celje! 

Szeged

Laget öser på i ungerska ligan och är på samma poäng som Telekom. De är 2:a i tabellen på målskillnad. Laget kommer in i den här fighten med gott självförtroende efter en bortaseger mot Zagreb. En tight match där man till slut drar längsta strået och vinner med 26-21. I gruppspelet i CL ska Szeged definitivt ta sig vidare med kvaliteten som finns i truppen. För närvarande är man 4:a i gruppen med en match mindre spelad än lagen ovanför. Seger här och man klättrar upp en placering. Laget har 7 matcher utan förlust och 5 raka segrar liga och cupspel inkluderat. Senaste förlusten kom mot starka PSG. Lagets matcher i CL snittar än så länge låga 54.4 mål/match. Vi ska då ha med oss att det är den tighta matchen senast mot Zagreb som drar ner snittet ordentligt. Man tog en riktigt fin skalp när man besegrade Barcelona hemma med 31-28! Vi har otroligt fin offensiv i Jorge Magueda Pena, Luka Stepanic, Bence Handini och Bogdan Radijovic. Fem senaste matcher följer.

Celje 

Slovenska Celje är placerade på den sista platsen i gruppen för att ta sig vidare. Att de har platsen beror på att de 2 lagen under är riktigt usla. 2 poäng på 5 spelade matcher är inget som imponerar direkt. Snittet mål/match är än så länge 54.8. Snittet dras ner av lagets målskytte som inte imponerat än så länge. I ligaspelet är man som vanligt i topp men motståndet i CL går inte att jämföra med den inhemska ligan. Finns ett par spelare att nämna i truppen, David Razgor, Josip Zarak, Patrik Leban och portugisen Da Silva är killar som kommer sätta några kassar i denna fight! Fem senaste matcher följer. Speltips

Trots lagens relativa låga målsnitt så väljer jag att investera 3 units i linan över 55.5 mål i matchen hos Betsson då jag har svårt att se att Szeged på hemmaplan drar i handbromsen och spelare safe. Det öppnar för snabba kontringar för slovenerna och ett par enkla mål lär trilla in för dem. Linan har i 3 av 4 möten under den senaste närtiden. Fler argument följer nedan.


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till