Hej kamrater!


Fullt party i Partille Arena då både herr och damlaget spelar hemma i CL! Följ med på tankarna i mötet Sävehof-CD Bidasoa Irun

Sävehof

Svenska mästarna med en tunn trupp ska återigen upp i finrummet i Europaspelet. För närvarande placerade på andra plats i gruppen vilket räcker till avancemang. Sävehof har en positiv känsla med sig in i matchen efter en fin seger i Svenska Handbollsligan senast då de besegrar Skövde borta i en tight match som slutar 32-30! Starkt att besegra Skövde borta även om Skövde var skadeskjutet. För övrigt i ligaspelet så ska vi kunna förvänta oss mer av svenska mästarna. Laget bör ligga högre än en 8:e plats i tabellen. Spelmässigt så ser det stundtals riktigt trött ut och anfallspelet går för långsamt och det är egentligen inte särskilt konstigt med det tuffa matchandet klubben har med den tunna truppen. Att hantera både ligaspel och europaspel sätter sina spår och det var tydligen i bortamatchen mot dagens motståndare! Sunajko, Sahili, Brännberger och framförallt William Bogojevic behöver leverera på riktigt hög nivå i denna fight! I mål har vi Björgvinsson som är en keeper med reflexer utöver det vanliga. Fem senaste matcher följer. 

CD Bisaoa Irun

För tillfället högst upp i tabellen i gruppen. Där bör de stanna med truppen de besitter. I ligaspelet är man på andra plats i tabellen bakom Barcelona. Att man ska hota Barca i den inhemska ligan är högst osannolikt men andraplatsen kan de mycket väl knipa. Laget består av flertalet riktigt vassa lirare. Namn som Azkuie, Salinaz, Renaud, Odriazola och Zabala är alla spelare som på allvar kommer att hota Sävehof! Europaspelet har gått helt enligt plan än så länge och i senaste matchen fullkomligt pulveriserar man dagens motståndare med 39-23! Klasskillnad deluxe! Positiva vibbar in i laget efter en bortaseger i ligan senast mot Valladolid och formen är riktigt fin och senaste förlusten kom mot Barcelona. Därefter är man obesegrade i 11 raka matcher! Senaste fem matcher följer. 

Speltips 

Hemmaplan i all ära men klasskillnaden på trupperna är löjligt stor. Att Sävehof ska ta poäng idag skulle enligt mig vara en ordentlig skräll efter att ha bevittnat förra matchen mellan lagen. Jag väljer att tro på bortaseger här och kan inte blunda för oddset 1.83 Speedybet erbjuder oss! 4 units investeras. Fler argument följer nedan.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till