Tisdagens speltips kommer från ena semifinalen i fotbolls-em och det är stornationerna Spanien och Frankrike som ska göra upp.
Efter ett grymt gruppspel där Spanien släppte in 0 mål, sedan slog ut Georgien lätt i 8-delsfinal och nu senaste 2-1 mot Tyskland efter fl så har Spanien ett gyllene tillfälle att ta hem pokalen. De laget som imponerat klart mest hittills med sin totalfotboll och bara släppt in ett enda spelmål under dessa 5st matcher man spelat. Och det var när Wirtz sköt stolpe in i slutminuten sist.
Annars har man dominerat alla matcher och Yamal och Williams har trots sin ånga ålder växt till jättar på varsin kant i anfallet.
Tur det när Morata har varit direkt iskall men på mittfältet har Rodri och Pedri styrt precis allt, nu utgick Pedri skadad sist och är tveksam till spel.
Frankrike har i mina ögon varit en stor besvikelse såhär långt. Nej jag kan inte säga att de varit DÅLIGA då de skapar en hel del lägen och Mbappe borde gjort 3-4 mål detta EM med alla bra lägen han fått.
Men ett såhär stjärnfyllt lag och efter 5st matcher står man på NOLL spelmål, det är riktigt riktigt dåligt och underkänt.
Målen har kommit på en straff och 2st självmål, och nu senaste blev det 0-0 och straffläggning där man räddades av att Felix missa målet för Portugal.
Nu tror jag turen är slut för Frankrike och att Spanien dominerar bollinnehavet och de bästa målchanserna.
Sedan har Frankrike ett tight försvar och det kan dröja innan ledningsmålet kommer och på det sättet blir det en del spanska hörnor innan målet.
Vi såg Portugal sist som pressade tillbaka Frankrike lååååååååång in i knät på målvakten och det bombades avslut som blev till hörnor.
Portugal hade 5st hörnor redan innan halvtidspausen och stannade på 10st efter 90min. Jag tror absolut det kan bli något liknande scenario för Spanien som kommer hålla i taktpinnen och Frankrike kontra med Mbappe i spetsen som inte alls kommit till sin rätt hittills.
Min tanke på matchbild:
– Spanien dominerar bollinnehavet så länge det står 0-0.
– Spanien kommer runt på kanterna med många inlägg.
– Yamal och William utmanar och skjuter mycket som blir hörnor.
– Spanien maler ner Frankrike och vinner med 1-0, 2-0 !

För och Nackdelar:
✅ Spanien har dominerat alla sina matcher hittills.
✅ Spanien har bara släppt in ett enda spelmål på 5st matcher.
✅ Frankrike har gjort 0st spelmål hittills på sina 5st matcher.
✅ Spanien har löst hörnlinan i 4/5 matcher hittills.
❌ Får Frankrike igång Mbappe och flera kontringstillfällen så är det godnatt för Spanien.

Spel: Spansk seger + ö4.5 hönor
Odds: 4.70x
Insats: 4/10 U
Spelstopp: Tisdag 21.00
Liga: EM
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till