Här kommer rull 1 på en lågoddssnöboll från underbara Allsvenskan! Oddset 1.42 hämtas från Mjällby-Sirius hos Betsson.

Mjällby

Mjällby överraskade gång på gång innan uppehållet och gick på semester som 3:a i tabellen. På hemmaplan har man varit riktigt starka och förlusten mot Djurgården är den enda plumpen på 7 spelade hemmamatcher. Truppmässigt så har det inte hänt något alls under uppehållet för Mjällby. Inga nyförvärv och ingen har lämnat.

Sirius

Efter en fin start på Allsvenskan så hamnade Sirius i en svacka där resultaten uteblev men man tog sig fint tillbaka igen och inför uppehållet så avslutade man fint med en förkrossande seger mot Norrköping med 5-1 och en riktigt fin poäng hemma mot Djurgården när man lyckas få in 2-2 på övertid efter att ha haft 2-0 i baken i halvtid. Här saknas Castergren som är avstängd.

Speltips

Mjällby är starka hemma och Sirius har inte imponerat alls på bortaplan så här långt bortsett från segern på Friends. Mjällby Asian +0.25 spelas till oddset 1.42 hos Betsson som rull 1.

✅ Fin form på Mjällby innan uppehållet.

✅ Sirius & naturgräs är ingen bra kombination.

✅ Stor fördel Mjällby H2H där 5 segrar är facit senaste 5 mötena mellan lagen.

✅ Castergren avstängd för Sirius.

❌ Salech är giftig i Sirius offensiv.

Speltips:Mjällby Asian +0.25

Insats: 1000:- rull 1

Odds: 1.42

Liga: Allsvenskan

Avspark: 6/7 klockan 15:00

Bonus: 100% upp till 500:-

Spelbolag: Betsson

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till