Slutspel i Danmark och 1.87 spelas med 4 units hos Unibet,

Skjern

Skjern har inlett vinnarrundan med 1 seger och 1 oavgjord. Senast besegrade man Esbjerg med 32-24 i en match där det aldrig var något snack. Alfred Jönsson gör en bra match och är en viktig pjäs i Skjerns anfallsspel. Vi har även Buric som är en nyckelspelare och det krävs att båda dessa herrar levererar för att Skjern ska gå bra.

Ålborg

Det står med största sannolikhet mellan GOG och Ålborg även i år. Även Ålborg har 1 seger och 1 oavgjord och kommer från en seger mot Kolding med 33-28. Ålborg har varit skadedrabbat i år och fortsatt saknas Hansen, Palmarsson och Barthold. Inga dåliga spelare direkt. Skadeläget börjar dock ljusna och Sandell och Claar verkar ha hittat fin form lagom till att titelracet ska avgöras. 10 mål av Sandell senast imponerar!

Speltips

Ålborg är utan snack det bästa laget här och ska enligt all logik vinna matchen. Spelvärde i Ålborg -1.5 till oddset 1.87 spelas med 4 units hos Unibet.

✅ På pappret är Ålborg ett bra mkt starkare lag än Skjern.

✅ Ålborg vann båda fighterna i grundserien och siffrorna skrevs till 32-24 och 34-28.

✅ Ålborg är ett lag av yttersta världsklass i omställningsspelet.

✅ Skadeläget Ålborg dragits med börjar ljusna.

❌ Skjern kommer definitivt bjuda upp till dans och det kommer med stor sannolikhet svänga i matchen.

Speltips: Ålborg -1.5

Odds: 1.87

Insats: 4 units

Liga: Danska ligan

Avkast: 23/4 klockan 20:00

Högst odds: Unibet

Bonus: 100:- gratisspel

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till