Söndagens speltips kommer från semifinal nr 5 mellan Skellefteå och Frölunda. Det står 3-1 i matcher och Skellefteå har ett gyllene läge att avgöra detta på hemmais och nå en efterlängtad final där Rögle står och väntar.
Förra matchen va utan tvekan säsongens bästa sett ur neutrala ögon. Skellefteå vann med galna 6-7sd och man får säga att det var rättvist också.
Skellefteå tog ledningen hela 5 ggr i matchen och hade 4-6 ledning med ca 10 minuter kvar att spela.
Men Frölunda gav inte upp, när nästan alla skott letade sig in i mål så drog Sundin iväg ett långskott och vips 5-6 och match igen.
Målvakten togs ut med 2.5 minut kvar och när alla väntade på ett 5-7 mål i tom kasse så kom 6-6 efter en målvaktstavla istället när Lindvall stod och sov i Skellefteåmålet och släppte in ett höstlöv till skott från Ruohomaa.
Väl i förlängningen va det Jonas Johnssons son som avgjorde vilket sved lite extra också. Nu laddas det om och hemmafördelen är viktig mellan dessa lag, Skellefteå har varit bättre i samtliga möten enligt mig. Men det är små marginaler med så pass bra offensiver och därför kör jag inte den raka 1an utan testar på målspelet istället.
Skellefteå har nu vunnit 5st raka hemmamatcher medans Frölundas bortaspel gått i stå med 4st raka bortaförluster.
Jag spår en rivstart från Skellefteå som sedan trampar ifrån och det blir minst 3st mål från hemmalaget så jag synar Asian ö3.0 mål till finfina 2.50x !

För och Nackdelar:
✅ Skellefteå har bra form hemma med 5st raka segrar och vunnit 8/9 senaste.
✅ Frölunda är normalt sett starka borta men har nu förlorat 4st raka på bortais.
✅ Galen urladdning sist och Skellefteå visade vad deras offensiv kan och fick igång Powerplay igen.
✅ Lasse i Frölundamålet ser tröttare och tröttare ut, hårt matchande har tagit ut sin rätt nu.
✅ Det är vinna eller försvinna för Frölunda som måste spela mer offensivt och jaga segern.
❌ Lasse är SHLs bästa målvakt normalt sett och har han en bra/normal dag så spikar han igen helt.

Spel: Skellefteå Asian ö3.0 mål
Odds: 2.50x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Söndag 18.30
Liga: SHL
Bonus: 100kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att ta bonusen eller rygga spelet.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till