2.25 ✅ senast då Norrköping var i farten och nu tar de sig an Sirius på bortaplan och jag går för en betbuilder till oddset 2.05 hos Betsson. Häng med på tankarna i Sirius-Norrköping.

Sirius

Sirius har verkligen överraskat mig den här säsongen och Rydström har verkligen fått ordning på saker och ting. Trots 2 raka matcher utan seger så har man gott mod i laget. Sirius är för tillfället på 8:e plats i den jämna tabellen och de 2 senaste poängtappen är absolut ingen skandal då man varit i Stockholm och mött AIK och Hammarby. 0-0 mot Hammarby och senast en 1-0 förlust mot AIK. Sirius litar mycket på ett mittfält som spelar aggressivt och vinner boll i ett tidigt skede. Sirius 10 gjorda mål den här säsongen fördelas på 6 spelare vilket jag ser som en styrka för laget.

Norrköping

Ja, vad säger man. Norrköping fortsätter ösa på och offensiven är fortsatt strålande. 2-0 senast mot Örebro i en match där man maler ner försvaret och efter 0-0 i halvtid så lägger laget i ytterligare en växel och föga förvånande så är det Haksabanovic som smäller in 1-0. Christoffer Nyman gör 2-0 sent i matchen och återigen inkasserar Thelins mannar 3 poäng. Nu har Peking 20 poäng och 7 poäng ner till 2:an. Frågan är om något kan hota dem i år med tanke på att Linus Hallenius nu också har plockats in för att förstärka offensiven ytterligare. Trots segern mot Örebro så finns det viss oro då Simon Thern fick lämna planen pga skada. Thern själv sa direkt efter matchen att det förmodligen inte är något som håller honom borta en längre tid men Thern missar med största sannolikhet den här matchen. Precis som mot Örebro så får vi förmodligen se Andreas Blomqvist på Therns position. Skönt för laget och Nyman att han fick in en boll mot Örebro. Nyman startade säsongen fantastiskt men sen stod det still i målprotokollet i 3 raka matcher. Alltid skönt för en skyttekung att hitta rätt igen och Nyman är lagets bästa målskytt med sina 5 mål och leder därmed också skytteligan tillsammans med Ulvestad i DIF. Haksabanovic fortsätter att spela en fantastisk fotboll och hotar ständigt med sin speed, teknik och fina passningsfot.

Speltips

Då Norrköpings fina offensiv och anfallslusta håller i sig väljer jag en betbuilder med hörnor och målspel. Betbuilder med Över 1.5 mål i matchen och Över 8 hörnor i matchen till oddset 2.05 får 4 units hos Betsson. Nedan följer lagens hörnstatistik från årets Allsvenska. Lägg därtill Norrköping-Örebro som slutade på 11 hörnor.


För och Nackdelar

✅ Norrköpings offensiv är fantastisk och de har ännu inte gått mållösa från någon match.

✅ Alla Norrköpings matcher har slutat med minst 2 mål.

✅ 7 av 8 av Norrköpings matcher har passerat hörnlinan. Den match som ej passerade linan för mötet med Malmö på bortaplan.

✅ Sirius matcher har slutat med minst 2 mål i 6 av 8 matcher. De 2 senaste har inte gjort det.

✅ Alla Sirius hemmamatcher har slutat med minst 2 mål.

✅ 5 av 8 av, 62.5% av Sirius matcher har passerat vald hörnlina.

✅ 4 av de 5 senaste mötena Head 2 Head har det blivit minst 2 mål.

✅ Hörnlinan har passerats i de 5 senaste mötena.

❌ När tar det stopp för Norrköping?

Speltips: Betbuilder ö 1.5 mål och över 8 hörnor.

Odds: 2.05

Insats: 4 units

Spelbolag: Betsson

Liga: Allsvenskan

Avspark: 19/7 klockan 14:30

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till