Danska Superliga är nyligen uppstartad för säsongen, men här är man framme vid spelomgång fyra. Måndagskvällen har en ligamatch på menyn och den spelas mellan Silkeborg och Ålborg på Jysk Park där jag tror att hemmalaget är starka nog för en ny trepoängare!

Matchen…

Silkeborg har inlett säsongen piggt och med två raka vinster i ryggsäcken mot motståndarlag som Midtjylland borta och Bröndby hemma ska man nu för andra seriematchen i rad få spela på hemmaplan igen. Vinner hemmalaget, vilket de förväntas göra enligt oddsen, så kliver de upp på tio poäng med fyra matcher spelade och det räcker i så fall till en andraplats med två poäng upp till serieledande Nordsjälland.

Ålborg som gästar Jysk Park under måndagskvällen har ingen vidare form att komma med. Faktum är att bortalaget bara tagit en ynka poäng på tre seriematcher hittills och med svaga 2-5 i målskillnad blir de knappast favoriter mot Silkeborg på bortaplan. Ålborg tog säsongens första poäng senast då de klarade 0-0 hemma mot Horsens, men nu väntar tuffare uppgift!

Spel: Silkeborg IF vinner FT
Odds: 1.71x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Måndag 19.00
Liga: Superliga
Bonus: 1000 kr
Bolag: Unibet

Upp till 1000 kr i gratispel hos Unibetta bonusen här!

Klicka här för att komma till flera andrabonusarna med svensk licens.

Spela ansvarsfullt!

/ JV

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till