Silkeborg-GOG i Danska Handbollsligan och 1.80 blir oddset i detta toppmötet. 4 units spelas hos Unibet.

Silkeborg

Silkeborg är 3:a i ligan och har en finfin form. 7 raka utan förlust är starkt och att de spelar vinnarrundan i år igen rådet det inget snack om. Ludvig Hallbäck är en profil att hålla koll på i laget och med 12 mål på de senaste 2 fighterna så har han en uppåtgående formkurva. Silkeborg spelar en snabb anfallsinriktad handboll precis som dagens motståndare. Fem senaste matcher följer.

GOG

GOG svek oss på en mållina i förra omgången genom en usel andra halvlek där de vaskade bort halvleken och stannade på 9 mål. Matchen avgjorde de i första halvlek genom att gå till paus med 24-14. Offensiven i GOG är fantastisk och trots att motståndet är tuffare idag än senast så bör de gasa på som de brukar. Viktiga poäng att ta här för att inte tappa fart mot Ålborg i kampen om förstaplatsen. Stark trupp där det är extra kul att se Tollbring i fin form. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Två lag i bra form där GOG ska ta alla poängen en normal dag. 4 units på bortaseger till oddset 1.80 spelas hos Unibet.

✅ GOGs trupp är starkare.

✅ Fördel GOG Head 2 Head med segrar i 4 av de 5 senaste mötena. Matchen Silkeborg vann var en match GOG vaskade i slutspelet.

✅ För första gången på länge höjs svårighetsgraden för Silkeborg.

✅ GOG är obesegrade borta i ligan i år.

❌ Silkeborgs form är fin så det blir ingen walk in the park.

Speltips: GOG seger

Odds: 1.80

Insats: 4 units

Liga: Danska Handbollsligan

Avkast: 15/11 klockan 19:00

Högst odds: Unibet

Bonus: 100:- gratisspel

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till