Det var en tuff NFL helg där allt gick emot. Marginalerna var verkligen inte på våran sida då 3 rekar bommade pga totalt 3 yds och 1 bortdömd catch. Kaos. Men nu är såren slickade och läkta och nu siktar vi på SHL Torsdagen. Vi fortsätter med Dubbelspelen då det gått väldigt bra där och oddsen är mer än godkända på hela 2.71. häng med!

Brynäs vs Rögle

Rögle ligger just nu 1a i tabellen på stabila 15 inspelade poäng medans Brynäs återfinns i mellanskiktet av tabellen på 9 p. Rögle har spelat sin absolut finaste hockey och fortsätter göra det. Senast slog man tillbaka tabell fyran Örebro med 3 – 1. Mycket har man att tacka sin otroligt starka förstalina. Just nu består den av Höglander, Ryfors, Bristedt, I vanliga fall skulle vi återse Adam Tambellini där men han är nu skadad. Dessa herrar är av en speciell kaliber och finner varandra på ett magiskt sätt på isen. Nästan lite CCCP vibbar. Vi ska syna Leon Bristedt över 0.5 p. Just nu snittar han just 1 p / match och jag tror att han bara börjar varva upp. Han kommer bara bli bättre. Han och hans kedjekamrater lirar även tungt i Power Play som vart smått lysande för Ängelholmslaget. Nu ska man alltså möta Brynäs. Brynäs släpper i 6e mest mål och man gör inte speciellt mkt mål heller. Senast vann man mot ett hemmastarkt Luleå efter straffar. I det här mötet är Rögle favoriter men jag tycker att det känns rätt öppet. Jag tror dock att OM Rögle ska vinna så ska det ske genom förstalinan och då måste Bristedt göra sitt jobb!

Oskarshamn vs Leksand

Hör har vi två lag som förvånat dom flesta. Båda lagen spelar en offensivt rolig hockey och det märks att man vill framåt och skapa sevärd hockey. Oskarshamn ligger 7a och har spelat in 9 poäng. Leksand finns strax under på en 9e plats och har spelat till sig 7 p. Den här matchen kommer vara viktig för båda lagen att vinna så att man inte tappar fästet till toppen. Jag tror inte att lagen är starka nog försvarsmässigt att backa tillbaka så jag tror att detta kan bli en fartfylld historia där vi får se en hel del mål. Vi hoppas nu på att Leksand drar det längsta stråt och skulle man nu lösa detta så är det nog också genom deras första femma det ska ske. Vi hejar speciellt på Carter Camper, Kanadensiska importen som gjort det otroligt bra i den utländska förstakedjan. På dom 6 inledande matcherna har man mött en del mkt bra motstånd men Camper har ändå gjort otroliga 9 poäng. Nu möter man ett rätt försvarsdåligt Oskarshamn och visst bör han kunna leverera här? Varför inte skicka in ett par poäng/mål i Power Play? Här tror jag att Carter Camper gör över 0.5 p.

Spelet

Dubbeln blir alltså Leon Bristedt / Carter Camper gör över 0.5 poäng i matchen @2.71 Detta känns som en kanondubbel på förhand där man möter mediokert motstånd och är fulla av självförtroende. För att inte tappa för mkt i tabellen behöver stjärnorna leverera för sina lag och visst ska dom kunna lösa poäng här? Jag investerar 5 Units hos NordicBet.

✅Båda spelarna är dominerande i sina lag.

✅ Båda spelarna har betydande roll i lagens PP som båda är riktigt starka för dagen!

✅ Leon Bristedt måste ta större roll nu när Tambellini är skadad.

✅ Camper gör extremt mycket poäng och mot mediokert motstånd bör det inte sluta här.

❌ Brynäs har visat att man kan stänga till mot bra motstånd

❌Leksand har blivit nollade förr. Spelar Oskarshamn sin bästa defensiva hockey kan det sätta käppar i hjulen på förstakedjan.

Speltips: Leon Bristedt / Carter Camper ö 0.5p
Odds: 2.71
SpelbolagNordicBet
Spelstopp: 15/10 19.00
Liga: SHL
Insats: 5 units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till