Här kommer ytterligare ett speltips inför annandagshockeyn som stundar inom kort. Växjö Lakers gästas under torsdagen av Djurgårdens IF och här kommer jag ge mig på ett målspel där bägge lagen kommer att behöva närvara och producera en del framåt. I de 5 senaste mötena har det blivit 7, 6, 2, 8 och 5 mål i respektive match. Smålänningarna och stockholmarna är rätt jämna sett till tabelläget just nu då det bara skiljer 1 placering och 4 poäng mellan lagen.

Både Växjö och Djurgården har haft en berg-och-dalbane-säsong men har fått spelet att stämma mer och mer på slutet där segrarna också börjat flöda in. Spelet jag har tänkt posta här har suttit i 4 av de 5 senaste inbördes mötena och därav i de 2 tidigare mötena lagen emellan denna säsong. Nämligen att bägge lagen ska göra minst 2 mål vardera i matchen till oddset 1.85 hos 888sport. 7 units läggs in här.

Växjö Lakers:

Smålänningarna har verkligen haft en kaotisk start på säsongen. Man inledde med att förlora 8 av 10 matcher men sedan har laget sakta men säkert ryckt upp sig och fått ihop spelet mer och mer. Man låg länge nere i botten men har nu klättrat upp till en 10:e-plats med inte allt för många poäng upp till topp 6. Har nu vunnit 4 av sina 5 senaste matcher och det ser ut att börja kugga i mer och mer för laget. I 13 av lagets 26 matcher så här långt har spelet BLGM X 2 suttit.

Djurgårdens IF:

Har haft en lite upp-och-ner-säsong så här långt. Man inledde rätt bra för att sedan hamna i en tuff förlustperiod. Efter att man tog sig ur den jobbiga perioden så har laget nu vunnit 7 av sina 10 senaste matcher och har precis som Växjö spelat upp sig betänkligt. Dick Axelsson anslöt till laget i mitten av november och sedan dess har det gått betydligt bättre för djurgårdarna som vunnit 7 av sina 11 matcher sedan hans ankomst. I 14 av Djurgården’s 26 matcher har spelet BLGM X 2 suttit.

Lagens form:

Inbördes möten:

För- och nackdelar:

✅ Spelet har suttit i 4 av de 5 senaste inbördes mötena.
✅ Bägge lagen har spelat upp sig rejält på sistone.
✅ Både Växjö och Djurgården har en fin potential att få ut bland sina forwards.
✅ Att det är annandagshockey betyder nog att båda lagen kommer att bjuda till lite extra och vilja sätta avtryck i matchen. Bådar gott inför spelet.
❌ Händer ibland att det blir tighta tillställningar i Växjö’s och Djurgården’s matcher.

Speltips: BLGM X 2 (Båda lagen att göra minst 2 mål vardera)
Odds: 1.85
Spelstopp: Torsdag 18.00
Spelbolag: 888sport
Liga: SHL
Insats: 7/10 Units

Klicka här för att få 500% upp till 500 kr


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till