Har hittat 3 fina spel till SHL-matcherna under annandagen. Ena släpper jag ikväll och de övriga 2 spelen publicerar jag under julafton och juldagen. Först ut är matchen mellan Rögle BK och Färjestad BK och här tror jag det blir en sevärd match där bägge lagen bjuder till inför en mest troligt fullsatt Catena Arena i Ängelholm.

Har blivit målrika tillställningar tidigare mellan dessa två kombattanter. Lagen har mötts 2 gånger denna säsong och i dessa matcher har det blivit 8 samt 7 mål. Är dessutom tabellettan tillika det överlägset mest målrika laget i SHL som gästar Rögle denna afton. I hela 8 av de 10 senaste inbördes mötena har det blivit minst 6 mål och här tror jag den statistiken förbättras än mer. Dessutom har Färjestad gått över 5.5-linan i 8 av sina 10 senaste bortamatcher! Vi erbjuds dessutom ett mycket fint odds och jag fastnade direkt för detta överspel.

Över 5.5 mål i matchen spelas till oddset 1.91 hos 888sport och här läggs 7 units in.

Rögle BK:

Har spelat ihop 42 poäng på 26 omgångar med målskillnaden 66-60. Är ett lag som är rätt jämnt offensivt som defensivt där ingen del egentligen sticker ut. Offensivt finns det dock en stor potential att få ut. Defensivt finns det dock inget att klaga på. Då man möter Färjestad brukar det dock bli målrika drabbningar och jag ser inte att det ska bli ett annat scenario här nu då det dessutom vankas annandagshockey på hemmaplan. Då vill man nog som sagt bjuda till lite extra inför en förväntad storpublik.

Färjestad BK:

Serieledarna från Karlstad är som redan nämnt ligans allra målrikaste lag där offensiven verkligen levererat så här långt. Hela 95(!) mål har man mäktat med på 25 matcher och det är i snitt 3,8 mål per match! Ruggigt imponerande facit. Har nu 5 raka segrar där man gjort totalt 20 mål så man är med andra ord i en fantastisk form. Om inte julmaten satt sig alldeles för mycket i spelarnas kroppar så tror jag denna fina form kommer att bibehållas även efter jul och att offensiven fortsätter att göra stordåd.

Lagens form:

Inbördes möten:

För- och nackdelar:

✅ Spelet har suttit i 8 av de 10 senaste inbördes mötena.
✅ Dessutom har Färjestad passerat mållinan i 8 av sina 10 senaste bortamatcher.
✅ Värmlänningarna är ligans målrikaste lag.
✅ De 2 tidigare mötena denna säsong har slutat med 8 samt 7 mål.
❌ Rögle har den 4:e tätaste defensiven i SHL.

Speltips: Över 5.5 mål i matchen
Odds: 1.91
Spelstopp: Torsdag 15:15
Spelbolag: 888sport
Liga: SHL
Insats: 7/10 Units

Klicka här för att få 500% upp till 500 kr


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till