Dags att bege sig till Ängelholm under torsdagskvällen för match mellan Rögle BK och Växjö Lakers. Här kommer jag ge mig på ett målspel som suttit i 5 av de 10 senaste inbördes mötena. Nämligen att bägge lagen ska göra minst 2 kassar på ordinarie tid. I Rögle’s 6 av 10 senaste matcher har det spelet suttit och exakt likadant ser det ut i Växjö. Deras 6 av 10 senaste matcher har också innehållit 2 mål åt vardera lag.

Känns som helt rätt läge att kliva in och testa det här spelet då både Rögle och Växjö vunnit 3 av sina 4 senaste matcher och bägge visar en uppåtgående form. Båda lagen gör minst 2 mål (ordinarie tid) spelas till oddset 1.88 hos 888sport. Kliver in med 6 units.

Rögle BK:

Positionerar sig just nu på en 6:e-plats i SHL-tabellen med sina 42 poäng efter 25 spelade omgångar och med målskillnaden 65-58. Ängelholmarna som började den här säsongen på ett så otroligt imponerande sätt. Man vann 9 av sina 10 inledande matcher i ligan och toppade tabellen där ett tag. Därefter har det förlorats en hel del och man rasade friskt i tabellen. Nu har man börjat repa sig igen då man som sagt vunnit 3 av sina 4 senaste matcher. I 8 av lagets 10 senaste hemmamatcher har man producerat minst 2 mål framåt och släppt in 2 eller fler mål i 7 av dessa 10 matcher.

Växjö Lakers:

Smålänningarna har varit en stor besvikelse så här långt. Man gjorde tvärtemot Rögle en fruktansvärt usel inledning på säsongen. Man förlorade hela 8 av lagets 10 första matcher. Av Lakers 10 senaste bortamatcher har laget gjort 2 mål eller fler i 8 av dom. Och släppt till minst 2 kassar i 7 av dessa 10 matcher. Just nu ligger Växjö på en 10:e-plats i tabellen med sina 31 poäng och målskillnaden 64-73.

Lagens form:

Inbördes möten:

För- och nackdelar:

✅ Spelet har suttit i Rögle’s 6 av 10 senaste matcher.
✅ Likadant hos Växjö där spelet suttit i 6 av 10.
✅ Bägge lagen har vunnit 3 av sina 4 senaste matcher och har en uppåtgående form.
✅ Rögle har stått för minst 2 mål framåt i 8 av sina 10 senaste hemmamatcher samtidigt som Växjö gjort 2 mål eller fler i 8 av sina 10 senaste bortamatcher.
❌ Ängelholmarna kan i vissa matcher ha en omutlig defensiv och sådana gånger kan dessa typer av spel ligga risigt till givetvis.

Speltips: Rögle BK – Växjö Lakers
Odds: 1.88
Spelstopp: Torsdag 19:00
Spelbolag: 888sport
Liga: SHL
Insats: 6/10 Units

Få 500 % upp till 500 kr genom att klicka här


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till