Söndagens speltips kommer från LaLiga och det är toppmöte mellan Sevilla och Real Madrid som ska synas.
Det är två stycken formstarka lag som drabbar samman och här tror jag det kommer anfallas glatt åt båda hållen och vi får se en del mål.
Spelet: BLGM, oddset 1.86x hittas på Betfair och spelet får 6/10U.

Matchen:

Tabell 3an Sevilla får besök av den överlägsna tabell 1an Real Madrid här sent ikväll. Det är ett Sevilla som ligger på samma poäng som 2an Barcelona men även behöver en seger för att behålla sin CL plats.
5an Betis ligger bara 3p bakom (med en match mer spelad) så det är ingen stor marginal Sevilla har ner till att hamna utanför CL platserna vilket man inte vill såhär i slutet av säsongen.
Medan Sevilla varit ligans näst bästa hemmalag denna säsong så har Real Madrid varit det bästa på bortaplan.
Sevilla snittar 2 mål framåt på hemmaplan och Real Madrid snittar 2 mål framåt på bortaplan.
Med 7st omgångar kvar av säsongen så toppar Real Madrid tabellen med hela 12p ner till Barcelona och Sevilla, även om inget är helt klart så har man ändå en betryggande ledning och kan spela mer avslappnat medan pressen läggs på Sevilla vilket passar bortalaget bra.
Real Madrid har en del frånvaro i truppen och nästan alla är på defensiva spelare, utöver det har Real Madrid haft ett tuffare spelschema och fått vila mindre dagar än vad Sevilla fått pga CL.
I den form Real är i ska de vara små favoriter, men med lite frånvaro och tuffare spelschema så tror jag Sevilla har en ypperlig chans att ta poäng i detta toppmöte.
1-1, 2-1 ?

För och Nackdelar:
✅ Sevilla snittar 2 mål framåt på hemmaplan.
✅ Real Madrid snittar 2 mål framåt på bortaplan.
✅ De två senaste mötena har slutat 2-1 och 2-2.
✅ Real Madrid har defensiva avbräck i truppen.
✅ Real Madrid leder ligan överlägset och kan spela mer avslappnat.
✅ Real Madrid har tuffare spelschema och Sevillas chanser för poäng ökar.
❌ Båda lagen har bra försvar och här tror jag båda lagen är nöjda med X, så återstår att se om de gasar för fullt eller om det blir en avvaktande tillställning så länge det står 0-0.

Spel: BLGM
Odds: 1.86x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: 21.00
Liga: La Liga
Bonus: 1000kr
Bolag: Betfair

Klicka här för att hämta bonusen på 1000 kr.


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till