Efter en fin helg med tre av tre möjliga rekar rättat grönt så tar vi oss med gott självförtroende vidare till Week 11 i NFL. Spelveckan inleds med ett häftigt divisionsmöte i NFC West. Seattle Seahawks tar emot divisionsrivalen till lika toppkonkurenten Arizona Cardinalds. Oddset är 1.92 och jag kommer investera 3 Units!

Seattle Seahawks

6 – 3 Seahawks hade en fantastisk start på säsongen när man vann 5 matcher i rad. Efter det har man bara vunnit 1 av 4 matcher. Den stora anledningen är Russell Wilson. När man vann så spelade Wilson outstanding och under dom fyra sista matcherna har han inte alls haft samma nivå. Ett annat stort problem för Seahawks som ändå har ett hyfsat dynamiskt springspel (trotts en del skador) är försvaret. Där har man förvisso också haft en del skador men försvaret är inte alls lika starkt som det vart och Coach Pete Caroll är nog inte alls nöjd med läget i laget. Till denna match har man fortsatt väldigt många skador och bland dessa är: Shaquill Griffin, Quinton Dunbar och Jarran Reed. Som tur är förväntar man sig att Jamal Adams är tillbaka, Adams är en av ligans absolut bästa Strong Safetys och blir ett nyttigt tillskott här. I övrigt så finns det alltså mkt kvar att önska ur ett lag som ska utmana om en Super Bowl plats. Wilson behöver komma tillbaka till sin MVP prestation som han hade i första halvan av säsongen och försvaret måste verkligen skärpa sig. Just nu snittar man 29.6 points allowed och det är 5e sämst i ligan. Som tur är så leder man ligan i points made med 32.2 p. Men ska man vinna den här matchen behöver man verkligen se över försvaret.

Arizona Cardinals

6 – 3 Ser riktigt roliga ut i år. Till skillnad från dagens motståndare så var det nog ingen som trodde att det var dags för Cardinals att vända på sitt sänkande skepp. Men det har man och anledningen kan främst tillskrivas till rookie qb Kyler Murray och veteranen DeAndre Hopkins som man chockartat lyckades ta in under free agentfönstret. Dom två har hittat varandra och skapar nu en av ligans farligaste vapen. Formen har kanske avtagigt något från den mäktiga starten i början av säsongen. Man har även kvar en annan veteran och onekligen en av dom bästa händerna i ligan – Larry Fitzgerald. Lägg där till Andy Isabella och runningbacks Kenyan Drake och Chase Edmonds. Man har ett riktigt starkt offense och med Murray längst bak, som är en bättre springare än Lamar Jackson, har man offensiva hot överallt. Det ställer till det för ett försvar då man inte bara behöver fokusera på två punkter utan också en tredje med en så mobil quarterback.

Cardinals gjorde en makalös vändning i sin senaste match mot Buffalo Bills. Ta en titt på den avgörande passen i matchens sista spel HÄR! Kan vara något av det sjukaste slut i en match jag sett!

Spelet

Arizona är ett frejdigt lag som vill framåt. Man snittar fina 14.6 p i gjorda poäng i första halvlek. Senaste matchen gjorde man dock endast 9 p men man gjorde hela 23 p i andra halvlek i en imponerande och nästan sagolik vänding mot ett starkt Buffalo Bills med en häftig Hail mary passnings på över 40 yds i matchens sista spel som ledde till touchdown fångad av DeAndre Hopkins. Seattle Seahawks släpper till 14.2 p i snitt i ligan när det gäller first halfs och på dom tre senaste är man faktiskt 5e sämst i ligan där man släpper till hela 16 p. Jag kommer , med statistiken i ryggen, spela på att Arizona Cardinals gör över 13.5 p i första halvleken @1.92 och jag kommer investera 3 units.

✅ Cardinals kommer från en mkt motiverande seger mot Buffalo Bills, Självförtroendet på topp!

✅ Snittar 14.6 gjorda poäng i första halvlek. Seahawks snittar 14.2 tillåtna poäng och 16 p i dom senaste 3 matcherna.

✅Lagen har spelat mot varandra en gång redan och då gjorde Cardinals 17 p i första halvleken.

❌Seahawks får tillbaka Jamal Adams som är en ledare i försvaret och en av dom absolut bästa på sin position. Motiverande för ett försvar att få tillbaka honom.

Speltips: Cardinals Över 13.5 p /First half
Odds: 1.92
SpelbolagUnibet
Spelstopp: 20/11 02.20
Liga: NFL
Insats: 3 units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till