Vi vänder oss nu till mötet mellan NFC West rivalerna Seahawks och Rams. Det är två lag som försöker hitta formen och som har haft problem med skador under säsongen. Jag synar ett av ligans bästa försvarsspel och spelar därför Under 22.5 poäng för Seattle Seahawks @ 1.94

Seattle Seahawks

Man vann en fartfylld sista match mot mitt 49ers. Man vände imponerande och vann efter att ha legat under. Seahawks förtjänade segern och med det vann man också sin division. Man möter dock direkt en annan divisionsroval i kommande Wild Card mötet. Det kommer vara extremt viktigt för Seahawks att man får igång sin stjärna Russell Wilson. Wilson har varit i en djup svacka i den senare delen av säsongen och har med största sannolikhet spelat bort sig själv från en möjlig MVP Trofé. Wilson spelade dock med bättre känsla sista matchen och hans receivers är fortfarande top notch. DK Metcalf och Tyler Lockett är en tandem att frukta. Tar man bort den ena har den andra en monstermatch och vise versa. Dock brukar sällan båda explodera i samma match. Man har haft extremt tunga skador på sina runningback men nu är dom nog så gott som hela. Det kommer vara en viktig nyckel att få igång dom. Jag räknar med att det är en del rost som måste bort först innan dom kommer prestera på en värdig slutspelsnivå.

Los Angeles Rams

Man vann sista och avgörande matchen mot divisionsrivalen Arizona Cardinals. Cardinals hamnade i en sen svacka i säsongen och kunde inte alls komma upp på en bra nivå. Rams fick klara sig utan sin quarterback Jared Goff som fick en bruten tumme matchen innan, Nu ska han dock vara tillbaka! Rams har varit väldigt upp och ner denna säsong och jag tror inte att man kommer gå speciellt långt i slutspelet. Man kan eventuellt slå ett oroligt Seahawks men sen lär det ta stopp. Hur ska man vinna denna match då? Jo, Jag tror att den avgörande pusselbiten kommer vara Rams försvar. Man har ett riktigt starkt försvar där man leds av härföraren Aaron Donald. Den storväxte defensiva tackeln är och har varit en av dom allra bästa på sin position i ligan under många år. I bakfältet har man en strålande Jalen Ramsey som har några växlar till att lägga i. Rams har faktiskt ett av ligans bästa försvar och med dessa killar i förarsätet tror jag att Seahawks kommer få kämpa för varenda poäng!

✅ Los Angeles Rams har ett av ligans absolut bästa försvar!

✅ Seattle Seahawks har inte hittat slutspelsformen än!

✅ Rams har ett väldigt dynamiskt springspel som gör att klockan kommer att rinna på snabbt!

❌Om Seahawks med Russell Wilson kommer ut och spelar sin bästa fotboll kan det bli svårt att hålla igen, även för ligans bästa försvar!

Spel: Seattle Seahawks under 22.5 p
Odds: 1.94
Insats: 5/10 U
Spelstopp: 9/1 Lördag 22.30
Liga: NFL
Högst odds: Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till