Måndagens speltips kommer från VM-kvalet och det är grupp C som ska summeras när Schweiz tar emot Bulgarien.
Schweiz står på samma poäng som Italien och har chansen att ta 1a platsen medans Bulgarien inte har något att spela för tabellmässigt.
Spel mot ett mål igen som sist och ett Bulgarien som drar på sig ett par gula kort som man brukar göra?
Spelet: Schweizseger + Bulgarien ö1.5 gula kort. (eller ett rött) Oddset 1.82x hittas på William Hills Betbuilder och jag ger spelet 7/10 U.

Matchen:

Schweiz ligger alltså på samma poäng som Italien men med sämre målskillnad med 2st mål bara. Inbördes möten har båda slutat lika så det gäller för Schweiz att trycka på framåt och göra så många mål som möjligt här då Italien har ett svårare motstånd på bortaplan i NordIrland som inte släppt in ett enda mål på hemmaplan hittills.
Detsamma gäller för Schweiz, man har släppt in 0 mål på sina 3st hemmamatcher och givetvis blir man stora favoriter när man har allt i egna händer samtidigt som Bulgarien inte har ett dugg att spela för här i gruppspelet.
I första mötet mellan lagen så vann Schweiz med 1-3 på bortaplan och hade avgjort tillställningen redan med 12 minuter med 3 mål !
Här är jag övertygad om att Schweiz dominerar tillställningen tills de leder tillräckligt stort för att dra ner på tempot och Bulgarerna som inte riskerar avstängningar kan spela lite småfult när de inte hänger med i pressen.

Domaren:

Domare för kvällen är relativt unga franska Benoit Bastien på 38 år. Han har ett ”kort-snitt” på 3.8 gula denna säsong på de 13st matcher han dömt hittills. Då har han även dragit fram det röda kortet 2ggr i dessa 13 matcher.
I VM-Kvalet har han fått förtroendet att döma 3st matcher, det har slutat med totalt 15 gula och ett snitt på 5.0 per match !
Detta låter extra bra då Bulgarien har tagit minst 2st gula kort i 3/3 bortamatcher här i kvalet.

Tabellen:

För och Nackdelar:
✅ Schweiz måste gå för segern om man ska ha chans på förstaplatsen.
✅ Bulgarien har inget att spela för.
✅ Schweiz dominerade bollinnehavet och målchanser i första mötet man vann med 1-3 borta.
✅ Bulgarien har tagit minst 2st gula kort i alla bortamatcher.
✅ Domaren har ett snitt på 5.0 gula kort här i VM-Kvalet efter 3st dömda matcher.
✅ Förväntar mig att Schweiz för matchen rakt igenom så Bulgarien får satsa på försvar.
❌ Om Schweiz leder jättestort medans Italien hamnar i underläge kommer tempot sjunka markant i matchen och de tuffa närstriderna utebli.

Spel: Schweizseger + Bulgarien ö1.5 kort
Odds: 1.82x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Måndag 20.45
Liga: VM-Kval
Bonus: 100 kr freebet
Bolag: William Hill

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till