En del vinster på svenska basketligan för oss den senaste tiden så jag tänker att vi kör på en till rek från SBL ikväll!

Luleå – Jämtland:

Vi vann ju sist när vi spelade mot Jämtland VS Uppsala där betbuildern var dominans av Jämtland på alla plan , 5 av 5 spel satt på den kupongen och vi kammade hem nära 2x pengarna! Ikväll möter dock Jämtland inte Uppsala som är botten av tabellen utan ett start Luleå lag som genom alla år har producerat bra spelare och rekryterat amerikaner sedan urminnes tider! Det kommer vara FULL ös på läktaren då dessa två lag spelar om Norrlands prestigen! Make no misstake about it.. detta är en SVÅR match att reka på, lite som Real – Barca i fotboll.. båda lagen har tillräckligt bra spelare för att vinna matchen… MEN jag tror att Luleå är lite bättre i år och övertaget på hemmaplan ger dem ökad edge vilket jag tror kommer resultera i vinst! Nu behöver de bara spela bra och inte ha en dålig match så tar de detta… En enkel sak att göra va?

Speltips:

Hemmaplan för Luleå i en prestige match för Norrlandslagen där Luleå spelar på hemmaplan och har spelat bättre än Jämtland i år. Därför kommer jag investera 7 units på Luleå vinst inkl förlängning som ger 1.78x pengarna.

För och nackdelar:

✅ Luleå hemmaplan.

✅ Luleå presterat bättre denna säsongen.

✅ Luleå bättre utlandsspelare.

❌ Brukar vara mycket känslor mellan dessa två lag… mycket som kan ske och känslor kan ta över.

Spelstopp: Måndag 19:04

Speltips: Att vinna: Luleå inkl förlängning.

Odds: 1.78x

Liga: SBL

Bolag: Unibet

Alla våra bonusar finns här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till