I väntan på Borås reken ikväll så har jag hittat ett lir som JAG personligen tror mycket på.

Visby – Sjuhärad:

Visby är sist i tabellen och har inte vunnit en enda match… Ikväll möter man Sjuhärad som ligger nästsist i tabellen och som man fick storstryk av för någon vecka sedan … Jag tror Visby kommer vara lite väl underskattade och det kan straffa sig för Sjuhärad, linan är relativt låg för andra lag men för Visby som snittar runt 56 poäng per match är den ju ”hög” men återigen jag tror verkligen på att Visby kan göra poäng och ikväll kommer deras nya amerikan spela sin första match för Visby, förhoppningsvis tillför hon med mycket poäng offensivt och underlättar anfallet för Visby… Hon har spelat college och utomlands så jag tänker att hon måste bidra lite haha , alltid svårt att veta när det är amerikaner och dessutom hennes debut match men … Jag tar en liten chansning på henne och på Visby idag!

Speltips:

Visby på hemmaplan med en ny amerikan som debuterar för Visby idag, jag hoppas på en ny push för Visby med tanke på en ny spelare och kommer därför spela ett poäng-överspel på Visby till 1.82x pengarna!

För och nackdelar:

✅ Hemmaplan.

✅Ny amerikan.

❌ Snittar lite poäng per match.

Spelstopp: Lördag 16:00.

Speltips: Visby Över 62.5p inkl förlängning.

Odds: 1.82

Units: 5x

Bolag: Unibet

Liga: SBL Dam


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till