Sävehof-Kristianstad på annandagen och jag spelar 4 units hos Betsson till ett odds på 1.82. Häng med på tankarna!!

Sävehof

Sävehof är placerade på 4:e plats än så länge och jag måste ändå säga att det är mer än godkänt med tanke på vilket skadehelvete Sävehof har haft den här säsongen. Sävehof kommer från ett målkalas från förra omgången då de körde över Varberg med 35-21. Vi har fått se göteborgarna göra några riktigt fina insatser den här säsongen, exempelvis bortasegern mot Skövde med 32-23. Sävehof är svåra att besegra den här säsongen och har bara förlorat 4 matcher än så länge. Förluster mot Alingsås x2, Malmö och IFK Ystad. Vi ska framförallt ha koll på Tillsted, Edwardsson, Schröder och Sebastian Karlsson i det offensiva spelet i Sävehof. I mål så har Sävehof Obling på 33% samt Möller som stundtals kan stå för galna parader på 34%. Fem senaste matcher följer.

Kristianstad

Kristianstad som har haft en ordentlig ”upp och ner” säsong är nu utan Ljubomir Vranjes som efter flertalet mindre lyckade resultat lämnade klubben. Det ryktas om både det ena och det andra kring varför Vranjes lämnade men en sak är säker och det är att vi fick se effekt direkt i spelet i första matchen utan Vranjes vid rodret. Om ryktena kring Vranjes ledarskap som spelarna inte kände sig trygga med är orsaken vet vi ej men oj vilken skillnad vi såg på exempelvis Gudmundsson i senaste matchen mot Alingsås! Gudmundsson var planens gigant i segermatchen mot Alingsås och stod för 7 mål, en match som slutade 31-27. Kristianstad är 7:a i tabellen, 2 poäng efter Sävehof och den enda vägen nu är upp. Spelare utöver Gudmundsson att ha koll på är Nyfjäll, Einarsson, Halen och Frend Öfors och Johan Nilssons uppoffrande försvarsspel. I mål har Kristianstad Christensen och Gustav Banke med 35 respektive 32 i räddningsprocent. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Förändringen Kristianstad visade upp efter tränarbytet är den stora anledningen till dagens spel som är Kristianstad +0.5 till oddset 1.82 hos Betsson. Argument följer.

✅ Sävehofs trupp är svagare än Kristianstads.

✅ Håller Christensen i Kstads mål hela fighten så är det stor fördel Kristianstad.

✅ Det Gudmundsson visade i matchen mot Alingsås visar varför han är en av ligans bästa spelare.

✅ Viljan och glädjen var tillbaka i Kristianstad i matchen mot Alingsås och trots ett likaläge med 10 minuter kvar visade laget prov på tyngd och karaktär laget har saknat tidigare den här säsongen.

❌ Vid en tuff start på matchen kan de negativa tankarna komma för Kristianstad.

Speltips: Kristianstad +0.5

Odds: 1.82

Insats: 4 units

Spelbolag: Betsson

Liga: Handbollsligan

Avkast: 26/12 klockan 15:30

Hugg Betssons bonus här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till