Bajen, Kristianstad och Ystad klara för semifinal. Här bör Sävehof enligt all logik bli klara även de. 2 linor spelas med 4 respektive 1 units. Bet365 och Betsson är bolagen!

Matchserien

Sävehof leder med 2-0 i matcher och det har varit överkörning i dessa 2 matcher. Första matchen i Partille Arena slutade 45-27 och match 2 slutade 40-28. Sävehof har sett otroligt spelsugna ut och de har inte slutat anfalla trots att matcherna har varit avgjorda redan. GUIF har inget att sätta emot här och skillnaden mellan lagen är för stor. Skipagötu, Sebastian Karlsson, Möller, Spante mfl har för tillfället riktigt kul när de lirar handboll och det syns tydligt! Sävehof kommer att ställas mot Ystad i semi och Sävehof vill inte ha en match till mot GUIF när Ystad får vila nu. Jag ser en liknande matchbild framför mig som i de första 2 trots att det finns en risk att Sävehof går runt på folk när matchen är avgjord. GUIF bör dock inte ha varken styrka eller motivationen kvar på plan när de inser att säsongen är över för deras del.

Speltips

2 linor spelas. Sävehof ö 33.5 mål med 4 units till oddset 1.90 hos Bet365 och 1 unit på Sävehof ö 34.5 till oddset 2.05 hos Betsson.

✅ Stor skillnad i kvalitet mellan dessa två.

✅ 45 respektive 40 mål gjorda i de 2 första matcherna.

✅ Sävehof fortsätter driva högt tempo i offensiven trots att matcherna redan är avgjorda.

✅ Sävehof vill inte bjuda Ystad på längre vila än vad de själva får.

❌ GUIF kommer stå upp bra i början för att säsongen inte ska ta slut och där får inte Sävehof tappa fokus.

Speltips: Sävehof ö 33.5 & ö 34.5

Odds: 1.90 & 2.05

Insats: 4 & 1

Avkast: 13/4 klockan 19:00

Högst odds: Bet365 & Betsson

Bonus: 1250:- i spelkrediter & 100% upp till 500:-

Hämta bonus här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till