Söndagens speltips kommer från Serie A och det är det offensivt charmiga Sassuolo som tar emot den svartvita klassiska klubben Juventus här i kvällsmatchen.
Sassuolo ligger mitt i tabellen på en 13e plats med 14p ner till strecket och 11p upp till Atalanta som har sista Europaplatsen.
Juventus ligger förvånande inte i toppen denna säsong utan hittas på plats 7, man ligger 4p bakom Atalanta och för att säsongen inte ska bli en stor flopp behövs en seger här för att hänga på toppen.
Sassuolo kommer utvilade och med en orättvis förlust i ryggen. Man ledde komfortabelt borta mot Verona med 0-1 och förde spelet men slappnade av i slutet och poff, 2st snabba mål i slutminuterna och matchen slutade 2-1 vilket inte alls speglade målchanserna lagen hade under 90 min.
Juventus kommer till start med en 1-0 seger mot Sporting i EL på hemmaplan som jag rekade ut till 1.86x i för 3 dagar sedan. Dock så var Juventus helt iskalla och förtjänade inte alls segern. Man släppte till massor av lägen och den tidigare tighta försvaret så mer svajigt ut och man räddades av marginalerna. Nu har man alltså minimal vila i benen mot ett utvilat Sassuolo samtidigt som returmötet med Sporting är runt hörnet. Kan fokus ligga lite där ?
Jag tycker detta öppnar för en målrik match som kan gå åt båda hållen även om Juventus självklart ska vara små favoriter.
Jag synar målspelet till riktigt bra odds med dessa förutsättningar !

För och Nackdelar:
✅ Över 2.5 har suttit i 11 raka möten mellan dessa lag.
✅ BLGM+ö2.5 har suttit i 7/8 senaste mötena.
✅ Juventus kommer med trötta ben pga minimal vila från EL 3st dagar sedan.
✅ Juventus kanske vilar några defensiva spelare då EL-returen är några dagar bort.
✅ Sassuolo kan spela avslappnat och bjuda upp till offensiv dans.
❌ Berardi fick en känning sist och är tveksam till start.

H2H:

Spel: BLGM+ö2.5
Odds: 2.35x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: 18.00
Liga: Serie A
Bonus: 500kr
Bolag: Betsson

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen på 500kr.

Klicka här för att komma till övriga bolag med svensk licens och bonusar.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till