I natt blir de spel i SAP Center mellan San José Sharks – Seattle Kraken som jag tänkte testa ett spel på.

Hemma laget besitter en bedrövlig form just nu där man endast vunnit 3 av de 10 senaste dessutom så har man tre raka förluster i bagaget till nattens match. Man har inte förlorat jätte stort i de tre senaste matcherna på så vis, 2-4 mot Buffalo, 2-1 mot Vegas och 1-3 mot Penguins så det är som sagt inga stora förluster vi pratar om, det handlar bara om att det lilla extra som behövs för vinst finns inte för tillfälligt. San José hittar vi 2 platser ovanför botten i Västra konferensen där man har 45st poäng inspelade, och tråkigt nog så är det över 20 poäng upp till en slutspelsplats och jag tror inte att San José kommer att lyckas knipa någon plats till säsongens slutspel tyvärr, frågan är om dom tänker samma?

I de senaste fem matcherna som dom har spelat så har dom fått iväg minst 30 skott på mål i 4/5 och i natt tänkte jag testa mig på ett skott spel där båda lagen är inblandat de vill säga Över 55.5 skott på mål – inklusive förlängning till 1.90x pengarna hos Unibet.

Borta laget Seattle har vunnit 5/10 senaste, dock så kommer dom in i nattens match med två raka segrar 6-2 mot Philly och 4-2 senast mot Detroit. Seattle hittar vi på en 4:e plats i Västra konferensen endast 2 poäng under tabell 1:an Vegas Golden Knights. Seattle har skrapat ihop 70st poäng och just nu så sitter dom på en slutspelsplats nämligen 3e av 4:e möjliga i Pacific Division och dom har Edmonton 2 poäng under så Kraken måste ta vara på resterande matcher om dom vill fortsätta sitta på slutspelsplats och det vet dom nog om själv.

Mina tankar kring spelet är som så att Sharks har hamnat i en dålig svacka och måste rycka upp sig för att kunna ge sina fans en show som dom kommer för att se, och de senaste matcherna som Sharks har lirat så har dom ändå lyckats kruta på minst 30st skott på mål i 4/5 senaste som jag skrev ovan och Seattle är det dock lite sämre med då dom endast gått över 30 skott på mål i 1/5 senaste, men jag tror att Seattle kommer att hjälpa till att bidra med skott i natt, enda nackdelen när dessa lag möts är att det brukar bli väldigt mycket blockerade skott så vi hoppas på att det inte blir så i natt. För övrigt så ligger både Sharks och Kraken på 30 skott på mål i snitt /match och när linan ligger på över 55.5 inklusive förlängning så känner jag att jag måste ändå testa detta spel då det bör sitta i Shark’s favör!

för och nackdelar:
✅ Både Sharks och Kraken snittar 30 skott på mål i snitt /match
✅ Sharks har fått iväg minst 30 skott på mål i 4/5 senaste
✅ Båda lagen har en dags vila inför nattens match
✅ Spelet sitter i 2/2 senaste inbördes möten som Seattle har gästat hos Sharks
❌ T.Meier osäker till spel för Sharks, han har flest skott i laget
❌ Mycket blockerade skott

Spel: Över 55.5 skott på mål – inklusive förlängning.
Odds: 1.90x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Måndag 22:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: 
Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till