San Francisco 49ers går nu äntligen in i slutspelet. Efter en väldigt viktig första veckas Bye Week i slutspelet går man nu in i den första slutspelsmatchen hemma i Levi’s. Det är en historisk match då det blir den första som spelas för 49ers hemma på Levi’s. Man tog sig till slutspel genom en imponerande säsong där man slog Seahawks i sista avgörande matchen som då gav dom #1 seed i NFC. Vikings inledde slutspelet förra veckan då man överraskande slog ett tamt Saints på bortaplan. Nu tar man med sig en stor energiboost. Jag går in på Touchdown marknaden och oddset ligger på 2.15. Häng med!

San Francisco 49

49ers har tagit ligan med storm. Efter 4-5 riktigt tuffa år nere i botten har man vänt skutan på ett imponerande sätt. Med en ung men otroligt smart coachingstab där HC Kyle Shanahan, 40 år, leder sin trupp och även har stor chans att bli nominerad till Coach of the Year. Shanahan är ett master mind utan dess like och han har lyckats få ut maximalt av sin unga trupp. Man har ligans #2 bästa offense och defense har stundtals varit lysande. Rookie Nick Bosa, Deforest Buckner och resten av Defense har skapat kaos. Kan man hålla i formen och snygga till det lite till så kan man nog ta sig till Super Bowl. Nu ska man dock ta sig förbi ett formstarkt Minnesota Vikings. Då måste defense stoppa Dalvin Cook, Ligans just nu bästa runningback. Framåt finns det många spelare som måste ta ett extra steg framåt men en som redan gjort det är Raheem Mostert. Mostert har gått från 49ers 3e val till klara första val. På dom 6 sista grundspelsmatcherna gjorde han otroliga 8 Touchdowns. Till kvällens match får 49ers tillbaka sin OG Center Mike Person. Person, med sin långa rutin, har varit borta ett par veckor och att han nu är tillbaka kommer ha stor positiv effekt på springspelet.

Minnesota Vikings

Vikings slog tillbaka självaste New Orleans Saints i slutspelets inledande Wild Card Week. Man gjorde det på ett otroligt imponerande sätt och ett enormt starkt försvar. Genom sitt otroliga försvar satte man enorm press på Saints qb Drew Brees som blev sackad 3 gånger. En qb som är van att knappt få ett hårstrå böjt. Det kommer vara enormt viktigt för Vikings försvar att fortsätta prestera för nu möter man ligans #2 offense och ligans farligaste trio runningbacks. Ledd av Raheem Mostert har Tevin Coleman, Matt Breida och Mostert varit så gott som ostoppbara. Nu måste Vikings hitta ett motmedel. På Offense måste Kirk Cousins fortsätta sin fina form och framför allt fortsätta mata monstrer Dalvin Cook. Cook är en av säsongens bästa runningbacks och förra veckan fick han ihop nästan 100yds och 2 Touchdowns. Han är nyckeln här. Receivers Adam Thielen gjorde det också fantastiskt bra mot Saints och gjorde någora matchavgörande catch. Sin kollega Steffon Diggs visade tyvärr inte alls samma takter och fick några härliga “Temper Tantrums” på sindlinjen.

7 rushtds + 1 passtd som inte syns här!

Speltips

San Francisco får tillbaka 3 enormt viktiga och ledande spelare. Jaquaski Tart (Safety), Kwon Alexander (Linebacker) och Mike Person (Offensive Guard). Tart och Alexander är energispelare och otrolig rutin under bältet. Mike Person med sin enorma blockvilja kommer kunna ha stor inverkan på springspelet. Och just springspelet kommer bli avgörande i denna match och då är det såklart Raheem Mostert som ska göra det för 49ers. Raheem Mostert att göra Touchdown @2.15 känns enormt mumsigt. Han har gjort Touchdown i 6 matcher i rad och 8 touchdowns på dessa 6 matcher. Stekhet med andra ord!

✅ Raheem Mostert är en av ligans hetaste runningbacks om man ser till Touchdowns.

✅ Springspelet kommer vara avgörande idag. Mostert kan användas både i springspel och som passmottagare.

✅ Minnesota Vikings springförsvar är förvisso hett just nu men i övrigt har man vart medelmåttiga på att stoppa springspelet.

❌ Att Vikings åter har en otrolig match försvarsmässigt.

Speltips: Raheem Mostert gör Touchdown

Odds: 2.15

Insats: 5 Units

Spelbolag: LeoVegas

Liga: NFL

Avkast: 11/1 22.35

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till