Nu är semestern över och sparandet inför nästa resa är redan igång, Vad passar bättre än en härlig söndagsrek? Det finns en hel del spännande spel och oddsen släpps allt efter som under lördagen så håll ögonen öppna!

San Francisco 49ers

49ers spelade senast en fantastisk divisionsmatch mot ärkerivalen Seattle Seahawks. Matchen hade allt från snygga Touchdowns, Vilt kämpande försvar, sexiga Sacks och ett övertidsdrama utan dess like. 49ers förlorade på matchens sista spark i Övertid och man förlorade då sin första match för säsongen. 8-1 är facit men även om förlusten sved så har man presterat på allra högsta nivån och leder fortsatt sin division. Det som just nu gör San Fran till ett Super Bowl lag är deras försvar. Försvaret har spelat en fantastisk fotboll och Nick Bosa blir bara bättre och bättre. Tyvärr har man fått lite skador (Likt alla lag vid den här punkten av säsongen) men man har en bred trupp och jag tror inte att försvaret kommer lida stora men av dessa bortfall. Det som oroar är 49ers anfall, Förra matchen saknades Te George Kittle och även Emanuel Sanders utgick tidigt i matchen. Efter det syntes det att den unga receiverkår som var kvar hade väldigt svårt att axla ansvaret och gjorde väldigt många enkla misstag och tappade bollar till höger och vänster – en boll som skulle fångats föll istället i händerna på Seattle som då gjorde Touchdown. Kittle är fortfarande borta och Sanders kommer man se över sent in på matchdagen. Man har utöver dessa två även Matt Breida (andre RB) som doubtful och även Rahem Mostert (3e rb) som questionable. Det kommer leda till en stor och tung arbetsbörda på Tevin Coleman.

Arizona Cardinals

3-6-1 är siffrorna för cardinals och den senaste matchen förlorade man mot bottenlaget Tampa Bay (27-30). Wide Receivern Cristian Krik gjorde samtliga 3 Touchdowns för Cardinals senast i en mkt fin uppvisning från hans sida. För övrigt så var det inte mkt att hänga i granen. Kyler Murray glänste väl med över 300 yds i pass men mot Buccaneers så är det standard för dom flesta lagen i ligan. Totalt sprang Cardinals endast 75 yds, också det mot ett av ligans sämre rushförsvar. Nu ska man möta ett av ligans bästa springförsvar.. Det kommer bli tufft och Murray måste kasta bollen mkt vilket säkert kan leda till en hel del 50/50 bollar som kan leda till turnovers.

Speltips

49ers vill studsa tillbaka efter den tunga förlusten mot Seahawks. Man har jobbiga skador på receiversidan men Kyle Shannahan låter gärna sina mannar springa med bollen och en av få hela Runningbacks är förstespringaren Tevin Coleman. Att Coleman då kommer göra Touchdowns @1.87 känns taget!

✅ 49ers vill ha upprättelse men saknar många offensiva vapen.

✅ Coleman har gjort många fina prestationer under säsongen och är 49ers förstaval som Runningback.

✅ 49ers springer mer med bollen än vad andra lag och Arizona har problem att stoppa springspel.

❌ 49ers hamnar i en svacka efter en så fin säsongsstart och med många spelare borta och första förlusten så är det upp till bevis.

Speltips: Tevin Coleman Touchdown i matchen

Odds: 1.87

Insats: 6 Units

Spelbolag: LeoVegas.com

Liga: NFL

Avkast: 17/11 22.25

Klicka här för att registrera er på LeoVegas

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till