Vi tar oss till den sista matchen i den här slutspelsrundan. Det är kanonmatchen mellan New Orleans Saints – Tampa Bay Buccaneers, eller rättare sagt Drew Brees – Tom Brady. Det är två giganter inom fotbollsvärlden som möts och helt säkert möts dom i Hall of Fame i framtiden. Spelet är: Tom Brady över 306.5 passing yards @1.85

Tom Brady är just nu den äldsta quarterbacken i ligan. Han tangerar George Blanda som också spelade till 43 år ålder. Här nedan kan ni se dom två rekordmännen, Samma ålder… Inte helt samma utseende!

New Orelans Saints

Saints avfärdade Chicago Bears relativt enkelt i wild card matchen och möter nu Tampa bay Buccaneers. Den häftigare kampen i matchen är ju att äntligen få se Drew Brees möta Tom Brady. Dom båda quarterbacken har ju varit med sedan urminnes tider. Nu är båda i slutet av sina karriärer och oklart är om vi kommer få chansen att se dom igen i en match up. Drew Brees har iallafall spelat stabilt efter sin skada. Brees fick 11 frakturer på sina revben i matchen mot 49ers i mitten av säsongen och har varit borta i sedan dom sista matcherna nu. Man ser att han är mer försiktig och även coach Sean Payton har varvat in backup Tysom Hill så att Brees kan få vila. Nu har man även fått tillbaka sin stjärna Michael Thomas, en av ligans bästa receivers. Han gjorde en touchdown direkt i comebacken och nu kommer han få axla en tung roll om man ska vinna här!

Tampa Bay Buccaneers

Tom Brady gjorde äntligen den stora flytten ifrån New England Patriots och den stora frågan under säsongen var, Är han en System QB som endast lyckades vinna sina ringa pga den legendariske coachen eller hade han faktiskt en riktig talang? Nu har han bevisat alla att han kan prestera på den absoluta toppen. Brady har kastar rekord många yards i år och även så rekord många touchdowns. Trotts sina 43 år går han alltså mot sitt personligt bästa år någonsin. Under säsongen har han dock haft vissa problem att finna sina receiver på djupet. Djuppassningarna hade nästan helt uteblivit men tillslut föll även den pusselbiten på plats. Med Antonio Browns intåg i Buccaneers har man en av ligans bästa receiver uppställning. Man har Brown, Evans och Chris Godwin. Det är inte många som kan hålla koll på dessa killar när dom väl sätter fart. Jag rankar dock Saints som det mer kapabla laget och tror att dom kan vinna en jämn match men just det talar för att Brady kommer göra en supermatch och då ska det ske genom luften. Dom 5 sista grundspelsmatcherna klarade han linan 4 gånger och det med rätt god marginal. Nu är det två offensiva lag som möts och jag hoppas och tror att det kommer explodera här!

✅ Tom Brady är stekhet och har löst linan i 4/5 senaste matcherna!

✅ Brady har revange att utkräva från senaste mötet lagen emellan då buccaneers hade systemkollaps. Är det någon som kan studsa tillbaka så är det Brady.

✅ Brady har ligans bästa wr uppsättning att tillgå där samtliga spelare är stekheta!

❌Senast lagen möttes krossade Saints Brady och co, Det ska inte kunna hända igen men bollen är…. äggformad

Spel: Tom Brady ö 306.5 pass yards
Odds: 1.85
Insats: 4 Units
Spelstopp: 18/1 00.40
Liga: NFL
Högst odds: Betsson

Här hittar ni det högsta oddset på Brady!
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till