Rull 2 på lågoddssnöboll kommer här och blir en dubbel som betalar 1.66.

Match 1

Gais-Bajen

Göteborg invaderas av Bajen supportrar när GAIS har öppnat biljettluckan för bortasupportrar när de själva inte kan fylla arenan, det blir invasion av bortasupportrar och vi kan räkna med minst 6000 Bajen på plats. Det är 2 lag som är på plats för 3 poäng och 2 lag som kommer gå offensivt. GAIS har levererat över förväntningarna så här långt och även om man kom ner på jorden deluxe mot Halmstad innan uppehållet så kommer man köra på med sin smått naiva fotboll på den här nivån. Bajen är Bajen och det finns inget som talar för att man får se något annat än full fart framåt här!

Speltips: ö 1.5 mål

Match 2

Värnamo-Blåvitt

2 lag i bottenträsket och en viktig match för båda lagen. Blåvitt kommer med ett riktigt starkt bortasupport som vanligt på den här arenan och det kommer publikmässigt vara hemmaplan för Blåvitt. Mycket har hänt under uppehållet, på tränarsidan har Billborn kommit in och Yalcoye har blivit såld till Brighton (ännu inte officiellt). Billborn är en tränare som historiskt leder sina lag framåt och där man hellre vinner med 5-4 än 1-0. En offensiv fotboll deluxe!

Speltips: ö 1.5 mål

Speltips

Rull 2 blir en dubbel med ö 1.5 mål i båda matcherna. Argument följer.

✅ 1 av 12 av Värnamos matcher har slutat med under 2 mål.

✅ Blåvitts matcher snittar 2.66 mål/match.

✅ Billborn ny tränare i Blåvitt och det kommer innebära Hawaii!

✅ GAIS matcher snittar 2.75 mål/match.

✅ Bajens matcher snittar 3 mål/match

Speltips: Ö 1.5 mål i GAIS-Bajen & Värnamo-Blåvitt.

Odds: 1.66

Insats: 1400 rull 2

Liga: Allsvenskan

Avspark: 7/7 klockan 14:00

Spelbolag: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till