Torsdagens speltips kommer från SHL och det är Rögle som ska kliva in i slutspelet när man nu tar emot Oskarshamn som är varm i kläderna efter 8-delsfinalerna. Trots att Rögle kan vara lite ringrostiga så är det ändå stor skillnad på lagen i grunden och Rögle måste gå för den psykologiskt viktiga segern i första matchen för att sätta ribban. Förväntar mig att Rögles fina hemmaspel fortsätter.
Spelet: Rögle -1.5 mål. Oddset 1.89x hittas hos Unibet och jag lägger 7/10 U i Rögles händer.

Matchen:

Pga att Rögle vann serien med snygga 100p så kliver man alltså inte in i slutspelet förrens nu och inte spelat en match på 7 dagar inför denna drabbning.
Det är ingen lång väntan egentligen men nu vrids intensiteten upp för första gången på ett tag och vi får se om Rögle är på tårna från början eller inte.
Under säsongen blev man iaf SHLs näst bästa hemmalag efter Skellefteå, Rögle förlorade bara 3st matcher inom full tid och gjorde näst flest mål av alla framåt.
Oskarshamn tog sig till denna kvartsfinal genom att slå ut Leksand med 2-1 i matcher och enligt kollegor som följde serien va det helt rättvist också om än med små marginaler.
I grundserien var Oskarshamn ett mitten/bottenlag gällande bortaspelet och man förlorade fler matcher än man vann.
Dessutom fick man -14 i målskillnaden och tittar vi på inbördes matcher mot Rögle så förlorade Oskarshamn alla 4 möten under säsongen.
Det lilla som talar för Oskarshamn är väl att de kanske kan rida vidare på glädjeruset från 8-delsfinalens avancemang men jag tror inte det räcker till nere i Ängelholm om Rögle har en normal dag på jobbet.

För och Nackdelar:
✅ Rögle trivs mot Oskarshamn och har vunnit 4 raka möten denna säsong.
✅ Rögle är SHLs näst bästa hemmalag.
✅ Oskarshamn kan vara lite slitna efter den tuffa 8-delsfinalen mot Leksand som kan sitta i benen än.
✅ Rögle har haft all möjlighet att scouta Oskarshamn ordentligt under de 3st matcherna mot Leksand.
❌ Rögle blir såklart jättefavoriter då de är favoriter till guldet. Men detta passar även Oskarshamn perfekt och kan spela helt utan press.

Spel: Rögle – 1.5
Odds: 1.89x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: Torsdag 19.00
Liga: SHL
Bonus: 100 kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till