Torsdagens speltips kommer från SHL och det är topplaget Rögle som tar emot bottenlaget Brynäs här i Ängelholm.
Inget av lagen har någon vidare form men nu tror jag det vänder för normalt hemmastarka Rögle och de bör vinna en målrik tillställning.
Spelet: Rögle 1X + ö4.5 mål totalt. Oddset 1.80x hittas hos Unibet och får 7/10 U.

Rögle:

Efter 22st spelade omgångar i den haltande tabellen hittar vi Rögle på en 2a plats bakom Frölunda. Dock har Rögle spelat 2st matcher mindre och ligger bara 3p bakom och kan således ta över 1a platsen ikväll om Frölunda förlorar mot Luleå.
Nu står man på raden 12-3-4-3 med en målskillnad på 74-57 vilket vittnar om att Rögle rent procentuellt är det målrikaste laget i hela SHL.
På hemmaplan har man vunnit 8/10 matcher inom full tid och har endast en enda förlust efter 60 min.
På dessa 10st hemmamatcher har Rögle snittat 3.7 mål framåt, men nu kommer man till start med 2 raka förluster mot lite sämre motstånd så det är dags att man tar sig i kragen och hittar tillbaka till sin dominanshockey som hemmapubliken är vara att se.

Brynäs:

Efter sina 23t spelade matcher så hittar vi Brynäs på plats 11a med en rad på 6-3-3-11 med en målskillnad på 55-73.
Brynäs kommer till denna match med ett fruktansvärt tufft spelschema i ryggen sista 5 omgångarna.
Man har mött lag som Frölunda, Luleå, Malmö, Leksand och senaste Örebro. Man har gjort det bra och kommit ut med 8p på dessa matcher trots att man bara snittat 2 mål framåt.
Nu måste man åter igen prestera på topp om man ska ha chans på poäng, Brynäs har 4st raka förluster mot Rögle och släppt in 20 mål totalt på de senaste 4st matcherna i denna ishall !

Lagens form:

För och Nackdelar:
✅ Rögle är SHLs bästa hemmalag.
✅ Brynäs är SHLs sämsta bortalag hittills.
✅ Brynäs har gjort minst mål av alla lag på bortaplan.
✅ Rögle har högst målsnitt av alla lag på hemmais. (3.7 mål)
✅ Rögle har vunnit 4 raka möten mot Brynäs.
❌ Brynäs har mött flera topplag sista omgångarna och gjort det bra, de kan absolut skrälla ikväll om Rögle inte är på tårna.

Spel: Rögle 1X + ö4.5 mål tot
Odds: 1.80x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: 19.00
Liga: SHL
Bonus: 100 kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till