Bundesliga med tidigt avkast mellan Neckar och Bergischer där Betsson serverar en lina jag anser för låg och flertalet av bolagen ligger på en högre lina. Häng med på tankarna där 4 units spelas till oddset 1.72.

Rhein Neckar

Neckar har startat säsongen på ett strålande sätt och är i den haltande tabellen på en 2:a plats. Neckar har förvånat många den här säsongen då de inte alls var uppskrivna inför säsongen för att de tappade vänsternian Mads Mensah till Flensburg. Förlust senast borta mot Hannover i en match där försvaren var helt öppna. 36-30 slutade den matchen. Dessförinnan gör man en galet starkt 1:a halvlek hemma mot Flensburg och är 6 bollar upp i halvtid. Neckar tappar dock fokus i andra halvlek och Flensburg står för en stark upphämtning och matchen slutar 31-31. Trots allt ett styrkebesked att stänka in 31 mot Flensburg! Det finns gott om kvalitet i laget och här ska Uwe Gensheimer, Andy Schmid, Tollbring, Lagergren, Petersen, Lukas Nilsson mfl hjälpa nå linan! Fem senaste matcher följer.

Bergischer

Bergischer är ett lag som kommer att hamna någonstans i mitträsket när säsongen är över. Bergischer har spelat in 12 poäng på 12 matcher så här långt och det placerar dem på 11:e plats i tabellen. Bergischer är ett anonymt och intetsägande lag där man förlitar sig på ett kompakt försvar. Max Darj, Arnesson och Gunnarsson behöver verkligen leverera på topp här för att Bergischer ska kunna hota Neckar! Fem senaste matcher följer.

Speltips

Betsson har lagt sig på linan 28.5 på Neckar till oddset 1.72 vilket jag anser som en låg lina. Majoriteten av bolagen ligger på 29.5 Spelar 4 units. Argument följer.

✅ Neckar snittar 30 gjorda mål/match.

✅ På hemmaplan är snittet 30.85 gjorda mål/match.

✅ Bred repertoar i anfallsspelet hos hemmalaget.

✅ Bergischer släppte 30 och 29 mot Neckar förra säsongen.

✅ Bergischer snittar 27 insläppta mål/match och bör inte kunna hålla sig till det mot dagens motstånd.

❌ Drar Bergischer ner på tempot allt för mycket så kan det straffa linan.

Speltips: Rhein Neckar ö 28.5 mål

Odds: 1.72

Insats: 4 units

Spelbolag: Betsson

Liga: Bundesliga

Avkast: 20/13 klockan 13:30

Hämta Betssons bonus här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till