Bundesliga och ett odds på 1.87 som enligt all logik ska hitta hem sett till formläget. 4 units spelas hos Unibet.

Rhein Neckar

Rhein Neckar startade säsongen på ett strålande sätt och vann mer eller mindre allt. Den fina formen är som borta och man är nu laget i Bundesliga med den sämsta formen. Allt som fungerade i början av säsongen funkar inte längre och framförallt lyckas man inte med det snabba omställningarna som såg så bra ut! Neckar är fortfarande på Europaplats och det löser de säkerligen men något måste ske och det är nu. Truppen är bättre än vad resultaten har visat det senaste och många med mig trodde på ett lyft efter de vann cupen men när ligan satte igång igen så var det samma tendenser igen och man blev krossade borta mot Fusche med 38-24. En kollektiv kollaps har skett i laget och jag ser inte vad som ska vända det för dem. Fem senaste matcher följer.

Kiel

Till skillnad från Rhein Neckar så har Kiel hittat en ringt fin form och är nu i serieledningen i den jämna tabellen. Topp 3 är oerhört jämn där 3 lag befinner sig på 43 poäng och detta är en mycket viktig fight i kampen om CL plats för Kiels del. Formen är som sagt fin och 9 poäng på dem 5 senaste är bra och det känns som att laget börjar sitta nu efter förändringar i truppen inför säsongen. Eric Johansson blir allt viktigare med sitt skytte, Sander tillbaka från skada, Ekberg på kanten, Bilyk stark. Kiel visade sig från sin bästa sida senast då man krossade Flensburg med 29-19! Fem senaste matcher följer.

Speltips

Sett till form hos båda lagen så talar allt för en seger för Kiel här. Linan Kiel -1.5 spelas hos Unibet till oddset 1.87.

✅ Formläget är mil mellan lagen.

✅ Neckar faller ihop och hänger med huvudena när det börjar gå emot och det är ingen bra känsla på plan med spelare som signalerar med negativt kroppsspråk och gnäll på varandra.

✅ Kiels lagbygge blir bara starkare och starkare.

✅ Kiel har vunnit med minst 2 bollar mot Neckar i 4 raka fighter.

❌ Form är form och det vänder för Neckar någongång.

Speltips: Kiel -1.5

Odds: 1.87

Insats: 4 units

Liga: Bundesliga

Avkast: 3/5 klockan 19:05

Högst odds: Unibet

Bonus: 100:- gratisspel

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till