Göteborgsderby och 1.85 spelas här med 4 units.

Redbergslid

RIK är ett lag där ordet kris är en snäll benämning. Laget är på ruinens brant med allt vad det innebär i organisation och prestation. Man är jumbo i ligan och det finns egentligen ingenting som talar för att de ska klättra i tabellen. RIK är inte bara dåliga i år, de är usla. Försvaret läcker och offensiven är menlös. Fem senaste matcher följer.

Sävehof

Sävehof hade en knackig start på säsongen men börjar få ordning på saker och ting och är nu på andraplats i tabellen. Man kommer från en förlust mot Bajen i cupen och dessförinnan tog man 1 pinne mot Kristianstad. Fin värvning av Andersson-Moberg gjordes inför säsongen och talangen Mittun börjar bli bekväm i ligan. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Jag ser trots att det är derby ingenting som gör att Redbergslid kan hota här. Linan Sävehof ö 32.5 mål spelas med 4 units till oddset 1.85 hos Bet365.

✅ Redbergslid är usla och formen är usel.

✅ Redbergslid snittar 34.36 insläppta mål/match.

✅ Sävehof löste minst 33 mål i båda mötena mot RIK förra säsongen.

✅ Redbergslid tappar allt spel minst 1 gång/match i år.

❌ Derby är derby.

Speltips: Sävehof ö 32.5 mål

Odds: 1.85

Insats: 4 units

Liga: Handbollsligan

Avkast: 25/11 klockan 19:00

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till