Handbollsligan och mötet Redbergslid-Kristianstad får mig att spela 4 units hos Betsson.

Redbergslid

Redbergslid kommer att få det tufft i år inget snack! I senaste omgången sprattlade de till och skrällde borta mot Ystad och det fick många att ändå börja snacka om att RIK kanske inte är så dåliga ändå. Faktum är att Ystad är en flopp än så länge i år och har usel form så insatsen mot Ystad bör inte överanalyseras mer än så enligt mig. I premiären blev RIK överkörda hemma av LUGI med 39-29 och det är en mer relevant match att analysera än den mot Ystad. Vi ska såklart ha koll på Joelsson, Höghielm, Lazica och bjässen Nacor Medina Perez som gör en riktigt bra match mot Ystad. Fem senaste matcher följer.

Kristianstad

Kristianstad har full pott efter 3 spelade och leder ligan. Motståndet har varit Ystad, GUIF och Aranäs. Skåningarna åkte på en trist förlust i Europaspelet mot danska Århus, en match som slutade 31-32. I matchen mot GUIF visade truppen på tyngd i andra halvlek och en mycket sevärd match slutade 34-30. Kristianstad har en bred trupp och Selin, Hallbäck, Ehn, Jepsen, Åström och Olsson är riktigt bra spelare på den här nivån. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Kristianstad är ett bra mycket bättre lag än Redbergslid och offensiven de visat än så länge den här säsongen gör att jag spelar 4 units på oddset 1.78 hos Betsson.

✅ Stor klasskillnad på lagen.

✅ Kristianstad har passerat linan i 6 av 7 senaste tävlingsmatcherna.

✅ Redbergslid sprattlade till mot Ystad men mot GUIF såg man deras riktiga svagheter i försvaret.

✅ Starka alternativ finns på alla delar av banan för skåningarna.

❌ Zetterlund i RIK:S mål är en bra keeper.

Speltips: Kristianstad ö 30.5 mål

Odds: 1.78

Insats: 4 units

Liga: Handbollsligan

Avkast: 30/9 klockan 19:00

Högst odds: Betsson

Bonus: 100% upp till 500:-

Rygga spelet här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till