Tisdagens speltips kommer från Champions League och jag testar lyckan på en 3 oddsare där vi behöver domarens hjälp för att lyckas.
Jag tror ju det kan smälla rätt bra här i semifinalens första möte och tycker inte det är helt ologiskt att det döms en straff till något av lagen efter en kapning i straffområdet.
Spelet: Straff utdöms i matchen, oddset 3.00 hittas högt hos LeoVegas och jag rekommenderar 4/10 U.

Matchen:

Oj vilka roliga matcher vi har framför oss. Visst det är 2st starka defensiver som möts men i såna här lägen gäller det att våga och det är oftast de lagen som går vidare. Målrik match att vänta? Nää absolut inte men det betyder inte att det kommer skapas mycket målchanser eller att lagen inte kommer våga utmana sin spelare på kanterna och inne i boxen.
Vem som går vinnande ur denna duell är verkligen svårt att sia om även om jag hoppas och tror Real Madrid drar det längsta strået i detta dubbelmöte.
Madrid vet också hur viktigt det är att ta med sig ett bra resultat till Stamford Bridge och Chelsea vet hur viktigt det är med ett bortamål i bagaget.

Domare:

Domare för kvällen är Danny Makkelie från Holland som även jobbar som polis i vardagen.
Vad jag kan se på Transfer Markt så har han dömt 9st Champions League matcher denna säsong om man lägger ihop slutspel och kvalmatcherna.
Totalt har han dömt ut 6st straffar på dessa 9 matcher och är en av domarna med högst snitt för utdelade straffar i CL.
Tittar vi på alla matcher han dömt i alla ligor/länder denna säsong så har han nu dömt 37st matcher och delat ut hela 22 straffar !
Det betyder att han delar ut en straff i 68% av matcherna denna säsong och denna kväll erbjuds vi oddset 3.0x på att det ska ske igen.

För och Nackdelar:
✅ CL semifinal och väldigt mycket på spel, då är det lätt att man blir lite för ivrig i försvarsjobbet och gör misstag.
✅ Domaren dömer ut ovanligt många straffar procentuellt när han dömer. 22st straffar på 37 matcher denna säsong !
✅ Domaren verkar inte tveka i de stora matcherna heller, 6 straffar på 9 CL matcher har han dömt.
❌ Real Madrid har inte alls fått med sig så många straffar denna säsong som man brukar.

Spel: Straff utdöms (behöver ej gå i mål)
Odds: 3.0x
Insats: 4/10 U
Spelstopp: Tisdag 21.00
Liga: Champions League
Bonus: 100 kr
Högst odds: LeoVegas

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen !

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till