Champions League och ett möte där lagen har olika förutsättningar inför fortsatt spel i turneringen. 3 units spelas på mina tankar hos Bet365 till oddset 1.95.

PSG

PSG är klara gruppsegrare och har med det kvalificerat sig direkt till kvartsfinalspelet. Ett otroligt starkt lag som dessutom fått tillbaka 3 viktiga pjäser från skada. Luka Karabatic, Kristopans och Syprzak tillbaka är precis vad fransmännen behöver in i slutspelet av turneringen. Gruppsegrare som sagt och här kan de gå in och spela avslappnat! I ligan är man nu på samma poäng som Montpeiller nu och laget börjar hitta mer och mer rätt med förändringarna som skedde i spelartruppen inför säsongen. Fem senaste matcher följer.

Vezprem

Ungerska Vezprem är 3:a i gruppen och med det utanför direktplats till kvartsfinal. Skulle tabellen sluta som den ser ut nu så är det åttondel som gäller för Vezprem. För att ta andraplatsen så krävs poäng här samt att Magdeburg tappar poäng på torsdag. Magdeburg möter ett mindre motiverat Bucharest och lär ta poäng. Vezprem måste dock tro på det och har fördelen med att spela dagen innan Magdeburg spelar och kan definitivt sätta press på dem. Vezprem är ett starkt lag med gott om stjärnspelare trots att man stängt av sin storstjärna Nenadic av disciplinära skäl. Kan Vezprem hota PSG? Absolut, hemmamötet vann man med 36-34 och förra säsongen vann man bortamötet med 40-39. Jämna matcher med andra ord och jag ser inte varför det inte skulle bli det den här gången också med förutsättningarna vi har tabellmässigt. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Klyschan motivation slår klass ger spelvärde på Vezprem +2.5 till oddset 1.95 hos Bet365 och 3 units spelas.

✅ Vezprem har vunnit de 3 senaste mötena mot PSG.

✅ PSG har absolut ingenting mer än äran att spela för i den här matchen.

✅ Vezprem har fortsatt chans att slippa åttondel och ta sig direkt till kvartsfinal men då krävs poäng här!

✅ Två otroligt starka lag och motivationen hos Vezprem är vad som skapar spelvärdet här.

❌ PSG är ett av världens bästa klubblag och om Vezprem inte är påslagna under hela fighten så kommer det straffa sig.

Speltips: Vezprem +2.5

Odds: 1.95

Insats: 3 units

Liga: Champions League

Avkast: 1/3 klockan 20:45

Högst odds: Bet365

Bonus: 1250:- i spelkrediter

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till