Återigen Champions League och i matchen PSG-Motor har vi spelvärde på en ht lina där 5 units spelas hos Betsson! Häng med på tankarna!

PSG

PSG är ruskigt starka för tillfället och i skrivande stund definitvt en kandidat till titeln om de fortsätter på inslagen väg! PSG krossar allt i inhemska ligan och öser in mål. Trots att laget ”bara” har 3 poäng på 3 matcher i gruppspelet i CL så är det inget som ska oroa någon. Oavgjort borta mot Flensburg och förlust borta mot Vezprem i en kokande arena är inget att direkt höja på ögonbrynen för trots att man vek ner sig i andra halvlek mot Vezprem. PSG har en galet stark trupp med Mikkel Hansen, Kristopans, Karbatics, Remili mfl. Anfallspelet är rappt och PSG är ett skottvilligt lag som går rakt mot mål. Fem senaste matcher följer.

Motor

Motor från Ukraina är precis som PSG riktigt starka i den inhemska ligan. Värt att nämna är att ligan håller riktigt låg klass. I CL är Motor 1 pinne bakom PSG i gruppen efter 2 förluster mot Barcelona och Kielce. En fin hemmaseger mot Porto och det är på hemmaplan Motor ska ta sina poäng. Motor ska all cred för att de är ett lag som kör på i offensiven men det straffar sig ofta i defensiven. Vasilev, Bohkan och Zebetic är spelare att ha extra koll på. Fem senaste matcher följer.

Motor är galet överlägsna i ligaspelet

Speltips

Linan över 16.5 mål 1:a halvlek bör PSG med sin trupp och form kunna lösa inför hemmafansen. 5 units spelas hos Betsson till oddset 1.80. Argument följer.

✅ Stor stor klasskillnad på trupperna.

✅ PSG gjorde 17 borta mot Vezprem och 21 hemma mot Bucharest i 1:a halvlek. De misslyckades med dagens lina borta mot Flensburg.

✅ Motor är ett lag som kör på offensivt och det passar PSG bättre än mot exempelvis Flensburg där tempot dras ned genom tyskarnas uppställda anfallsspel.

✅ Mikkel Hansen är ett geni i uppbyggnadsspelet.

❌ PSG kan i perioder bli nonchalanta under matcher men det sker allt som oftast i andra halvlek.

Speltips: PSG över 16.5 mål 1:a halvlek

Odds: 1.80

Insats: 5 units

Liga: Champions League

Avkast: 14/10 klockan 20:45

Bonus: 100:-

Högst odds: Betsson

Bonus hämtas här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till