Äntligen drar Premier League igång igen och självklart ska vi ha en kupong att följa !
Jag har valt ut 4st spel som är utspridda på lördag, söndag och måndag.
Kupongen är lagd på Bolaget Unibet och det är 2/10 Units som satsas. Rygga kupongen eller hämta bonusen här –> BONUS

Match 1:

Liverpool – Leeds.
Spel: Leeds över 1.5 kort.

Regerande mästarna Liverpool tar emot nykomlingen Leeds. På pappret bör det bli en rejäl överkörning men kaxiga och offensiva Leeds kan man aldrig räkna bort. Visst nu är det premiärnerver och ingen publik men visst kommer Liverpool dominera bollinnehavet och rulla runt runt för att hitta luckorna när Leeds backar hem och ligger på kontringar. Då tror jag det kommer bli en foulfest och en hel del tröjdragningar för att Leeds försvar ska hinna med Liverpools snabba trio längst fram + ytterbackarna som gärna utmanar på sin kant.
Högt odds med tanke på det låga bollinnehavet jag förväntar mig att Leeds kommer ha.

Match 2:

West Ham – Newcastle
Spel: BLGM

Svårt att sia om vart dessa lag kommer hamna denna säsong. Gissningsvis blir det ju på undre halvan av tabellen men från plats 10 och neråt är det svårare att placera ut lagen.
West Ham ser som vanligt okej ut offensivt men återstår att se om Felipe Andersson stannar eller går till Arsenal som det ryktas om.
Defensiven är ingen höjdare men det passar ju bra till detta spel. Newcastle har värvat in bl.a Callum Wilson och Ryan Fraser från Bournemouth och de brukar hitta varandra bra. Målglatt att vänta.

Match 3:

Tottenham – Everton
Spel: Över 2.5 mål asian

Ja det finns inte alltför mycket att säga om Tottenham. Behåller väl i stort sett samma lag förutom att defensiven försvagas då Vertonghen lämnat.
Offensivt lämnar man ansvaret på Kane, Son och Lucas igen och visst, det är väl ingen dålig trio och de kommer göra många mål även denna säsong. Mål kommer de garanterat göra och Kane tar väl åter igen siktet på skytteligan.
Everton då, man har tagit in offensiva mittfältaren Jay Rodrigez från Real Madrid och tappat 2st defensiva pjäser i Morgan Schniederlin och den legendariske vänsterbacken Leighton Baines som avslutat karriären.
Tror det kan regna målchanser här med icke samspelta försvar + 2st lag som har sin styrka i offensiven.

Match 4:

Brighton – Chelsea
Spel: Chelsea över 5.5 hörnor

Hemmalaget Brightons chanser denna säsong ger jag inte mycket för, dock har man tagit in Adam Lallana som kan bli intressant i ny miljö.
Chelsea har däremot varit mycket mer aktiva och öppnat den stora plånboken till förändring i truppen.
Bl.a har man värvat in tunga offensiva spelare i Timo Werner och Kai Havertz som mest troligen kommer ösa in mål tillsammans denna säsong.
Chelsea blir med all rätt stora favoriter men jag tror Brighton kommer backa hem och försöka hålla 0-0 första 30 innan de lyfter laget.
Då borde Chelsea kunna lösa 6st hörnor relativt enkelt om det blir den matchbilden med skottglada forwards och mycket kantspel.

Lycka till om ni ryggar kupongen! 🙏

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till