Nu vaknas det kvartsfinaler och den ena får vi se ett stormöte mellan Portugal och Frankrike.
2st lag som absolut tillhör toppen i diskussionerna om vem som ska ta hem guldet denna gång och lite synd att ”alla” storlag hamnade på samma sida i slutspelsträdet förutom England och Nederländerna.
Men vi får kanske njuta av denna match istället, på förhand så kan man ju tro på en målfest med Ronaldo, Felix, Silva, Leao, Fernandes, Neto, Mbappe, Thuram, Greizmann och Giroud finns i dessa trupper. Dock håller jag inte med alls om de tankarna utan tror på en målsnål drabbning.
Inget av lagen har varit dåligt hittills, men inget lag har imponerat så mycket som man hade förväntat sig heller av dessa nationer.
Frankrike är första lag någonsin i alla fotbollssammanhang som nått en kvartsfinal utan att ha gjort ETT ENDA spelmål….
Denna blåa målmaskin står på 3 mål framåt på 4 matcher, och det är via en straff och två självmål !
Lägen har de dock skapat massor men Mbappe har inte ställt in siktet och bränt tillsammans med Ronaldo överlägset flest farliga målchanser i detta mästerskap. Visst finns det potensial att höja sig och man brukar säga att det är imponerande att vinna trots att man spelar dåligt.
Men gör man det här mot det bästa motståndet hittills kan det smälla i baken direkt och jag tror inte på någon skillnad mot tidigare matcher.
Portugal inledde EM väldigt bra med 2st enkla segrar, i sista omgången där man inte hade något att spela för blev det en pinsam 2-0 förlust mot Georgien efter bl.a självmål.
Mot Slovenien i 8-delsfinalen va man totalt överlägsna sett till att skapa målchanser men fick inte in bollen. Ronaldo har tappat sin spänst och borde gjort både ett och två mål med alla sina lägen. 0-0 och förlängning där Ronaldo brände en straff men i den sista straffläggningen tog Costa på sig hjältedräkten och tog 3/3 straffar till Ronaldos lättnad.
Nu när dessa stora nationer möts tror jag det blir samma typ av spel igen. Så fort man har bollen kommer det rullas runt runt för att inte tappa den i onödan, jag tror inte man kommer spela något snabbt anfallsspel utan det kan stå 0-0 ganska länge innan matchen öppnar sig.
Frankrike utan ett enda spelmål blir oddsmässiga favoriter vilket jag tycker är jättefel, sedan sak de såklart inte underskattas utan har Mbappe en bra dag så avgör han detta själv. Men det kan man å andra sidan säga om Ronaldo också.
I mina ögon är detta en målsnål match som borde sluta oavgjort, typ 0-0 eller 1-1 men jag tror matchbilden kommer passa Portugal bättre än Frankrike som varit EXTREMT stillastående stundtals i sin speluppbyggnad.
Jag testar en betbuilder och ska den missa måste Frankrike göra en riktigt bra match.

För och Nackdelar:
✅ Frankrike har gjort 0st spelmål på 4st matcher. Straff och självmål är det enda de lyckas näta genom.
✅ Portugal har spelmässigt dominerat alla sina 4st matcher.
✅ Portugal har EMs bästa målvakt som kommer med en magnifik prestation i ryggen från 8-delsfinalen.
✅ Mbappe har all offensiv press på sina axlar och har bränt alla lägen i EM förutom en straff.
✅ Rabiot har varit jättebra för Frankrike men tog gult kort och är avstängd här.
✅ 8st matcher har lagen spelat och 0/8 har innehållit 4 mål.
❌ Portugal har dominerat alla sina matcher men haft svårt att få in bollen, de är ex nollade i 2st raka matcher trots motstånd som Georgien och Slovenien som man bara ska besegra lätt på förhand.
Gör Frankrike 0-1 blir det en rejäl uppförsbacke med tanke på hur bra försvar de haft.

Spel: 1X + u3.5 mål
Odds: 1.92x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Fredag 21.00
Liga: EM
Bolag: Nordicbet
Bonus: 100kr

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till