Nu är de dags för mitt 3:e Maxbet, hittills har vi hittat hem 2/2 möjliga Maxbet så nu siktar jag efter 3:e i matchen mellan Pittsburgh – Florida.

Pittsburgh Penguins:

Pittsburgh ligger på 8:e plats i den Östra konferensen med 46 matcher spelade (20-3-8-15) och målskillnaden visar 148-138. Senaste 5 matcherna som dom har spelat så har dom endast vunnit 2 utav dom 5, då man förlorade mot New Jersey Devils, Ottawa Senators & Carolina Hurricanes. Dom har ändå gjort det rätt så hyffsat med den defensiva delen då dom endast släppt in 13st mål på dom matcherna. Tristan Jarry är ”spiken i kistan” för Penguins när det kommer till att hålla det så jämnt som möjligt. Han har över 92% i räddningsprocent och snittar 2.65 mål bakåt /match. Han har dock haft lite skador på senare tid som kan vara lite oroväckande för Penguins.

Florida Panthers:

Florida ligger på en delad 9:e plats i den Östra konferensen endast 3p under Pittsburgh, dock så har man spelat tre matcher fler än Pens då det visar 49 matcher för Florida (22-1-5-21) och målskillnaden visar 165-169. Florida har offensiven som behövs för att kunna hitta puck i nät bakom målvakten hos motståndaren, men målvaktsfronten i det egna laget är det lite bekymmer med då det visar att man har släppt in fler mål bakåt än vad man har gjort framåt. Form mässigt de senaste 5 matcherna för Florida visar att man har vunnit 3/5 och då har man gjort 21st mål framåt och släppt in 17st totalt. Jag tror dock att Florida kommer att lyckas med att sätta några puckar i mål i natt mot Penguins. Den offensiva delen i Panthers är vass speciellt när man har spelare som Matthew Tkachuk, Aleksander Barkov, Carter Verhaeghe m.fl – den förstnämnde leder internligan med hela 60 poäng på sina 46 spelade matcher.

Analys/Speltips:

Jag tror att Florida kommer att sätta Penguins på prov i natt då man måste åt varenda poäng för att kunna nå en slutspelsplats som just nu är 8p ifrån. Det är ingen nyhet att Florida öser på med skott /match om man har följt med från säsongens början, nu hittar man Panthers på 35 skott på mål /match i snitt och då är man rankad 3:a i hela NHL just nu på flest skott på mål /match. Motståndarlaget Pittsburgh ligger på 7:e plats när det kommer till totalt antal skott mot sig /match där statistiken visar nästintill 34 skott /match så detta kommer spela bra ihop tror jag.

Den spelare som jag tror kommer att lösa spelet åt mig i natt är nämligen Carter Verhaeghe som har briljerat med 23st mål och 16 assister på sina 48 matcher. Han har gjort minst 1 poäng i 5 raka matcher – han har även gjort minst 1 poäng i 7/10 senaste som han har spelat och det känns spikat speciellt när oddset är riktigt högt.

Speltips: Carter Verhaeghe att göra minst 1 poäng inklusive förlängning till hela 1.85x som hittas hos Unibet.

för och nackdelar:
✅ C.Verhaeghe har gjort poäng i 5 raka matcher
✅ C.Verhaeghe har gjort minst 1 poäng i 7/10 senaste matcherna
✅ Florida ligger topp 3 i hela NHL på flest antal skott på mål /match
✅ Penguins släpper till i snitt 34 skott emot sig /match
✅ Florida har offensiven att kunna lösa mål framåt då man snittar 3.35 mål framåt /match
❌ Pittsburgh har bra målvakt T.Jarry
❌ Pittsburgh stänger ut Florida totalt

Spel: Carter Verhaeghe att göra minst 1 poäng inklusive förlängning
Odds: 1.85x
Insats: 10/10 U
Spelstopp: Onsdag 01:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr
Bolag: 
Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till