Ja, nattens rek satt fint när Panthers besegrade Penguins med 5-4 efter att de har legat i 2-4 underläge. Men i natt har jag hittat ett spel som jag tror väldigt mycket på som även har super bra odds enligt mig! Spelet: Under 6 mål ordinarie tid till 1.89x odds som testas återigen hos Unibet, 6/10u.

Philadelphia:

Nu är det dags för Philadelphia att sparka igång serien hemma i Wells Fargo Center när de gästas utav Vancouver. Det kommer bli en ganska skön start för Flyers då det kommer att starta serien med fyra stycken hemma matcher på rad innan de beger sig till borta is, så det tror jag att dom kommer tycka är väldigt kul för att kunna elda på deras fans från start. Sen ska man inte bortse från säsongen 19/20 då Flyers hade en av de bästa hemmasäsongerna i deras historia (25-6-4)! Ser vi över försäsongen hos Flyers så spelade dom sex matcher, två vinster och fyra förluster med en målskillnad på 12/17, inte så värst tilltalande försäsong, men allt händer ju i försäsongen sägs det. Skaderapporten till nattens match visar att bl.a Kevin Hayes, Wade Allison och Tanner Laczynski är skadad och kommer ej att bli med i nattens laguppställning, däremot kommer de att ha en yngre kille vid namn  Max Willman som kommer att göra NHL debut i natt, det sägs att han kommer att glida in i fjärde kedjan på vänster kanten bredvid  Nate Thompson som i natt gör sin 812:e NHL match för övrigt i natt! Tre utav de fem senaste hemma matcherna för Flyers har slutat under sex mål, dock försäsong.

Vancouver:

Hur går det för Bo Horvat’s Vancouver Canucks? De förlorade på straffar i seriepremiären där de ställdes mot stor duon C.McDavid och L.Draisaitl’s Edmonton Oilers. De låg under med 2-0 in i tredje period där sedan Oliver Ekman-Larsson kunde sätta Canucks på tavlan genom powerplay, sedan när det återstod 2:49 minuter kvar utav matchen så kvitterade Quinn Hughes 2-2 vilket tvingade övertid och sedan straffar. Straffläggnigen varade fem rundor innan Oilers kunde ta segern (2-1) i straffläggningen. Kaptenen Bo Horvat var den enda i Canucks som lyckades sätta pucken bakom Mike Smith. Det gick ej bra för Canucks förra säsongen, och jag tror att större delen bestod utav att Elias Pettersson – som förra säsongen begränsat enbart spelade 26 matcher (10m, 11a) som var en Free Agent över sommaren,har nu ett nytt tre års kontrakt som ligger på ett genomsnittligt årligt värde utav 63.393750kr – galet! Vancouver är 4-5-1 i deras 10 senaste matcher mot Philadelphia (2-3-0 i deras senaste 5). Vancouver har införskaffat sig lite nytt Canucks blod, de två som jag tycker är värt att nämna är bl.a Oliver Ekman-Larsson som kommer senast från Arizona Coyotes, sen har vi den två tids vinnaren utav William M. Jennings Trofén (2012, 2020) målvakten Jaroslav Halák som kommer senast från Boston Bruins. Skaderapporten visar att det saknas några spelare på grund av skador vilka är bl.a B.Boeser och B.Sutter.

Lagens form senaste 5:

för och nackdelar:

✅ Det har blivit under 6 mål i 5/5 senaste för Vancouver
✅ Det har blivit under 6 mål i 3/5 senaste för Philadelphia
✅ Det har blivit under 6 mål i 4/5 senaste lagen har mött varandra
✅ Nystartad serie, båda lagen kommer ställa upp lika hårt offensivt som defensivt
❌ Många utvisningar
❌ Både lagen hittar offensiven

Spel: Under 6 mål ordinarie tid
Odds: 1.89x
Insats: 6/10 u
Spelstopp: 01:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr HÄR
Högst odds: Unibet

klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till