Kvällsmatchen från JVM (svensk tid) drar igång 20:00 och här får vi se Österrike försöka stå emot USA. Mitt tips är att det kommer målas jättemycket och här tror jag att USA visar varför de är STORFAVORITER!

Österrike U20

Österrike har hunnit med två gruppspelsmatcher och de har (föga överraskande) förlorat båda. Först 4-2 mot ett inte allt för bra Tyskland och sedan i omgång två mötte de småkronorna och då förlorade de med 6-0. Sverige har dock inte heller imponerat, men jämfört med Österrike så har Sverige ett bra hockeylag på U20-nivå och det kan man onekligen även säga om USA.

USA U20

USA är också uppe i två genomförda gruppspelsmatcher och för deras del är det seger x2. Inledningsvis blev det 5-1 mot Tyskland och nu senast körde de över Schweiz med 7-1. Här möter de en så kallad slagpåse och då kommer det göras många mål. Det är givetvis klasskillnad här och att USA vinner med stora siffror är vad i princip alla förväntar sig.

SPELTIPS!

Unibet ger oss 1.75 på att det görs +2 (asian) mål av USA i matchens sista period och till oddset 1.75 är det ett vasst spel. Detta innebär alltså om det görs exakt två får vi pengen tillbaka, medan tre mål eller mer från USA under sista 20 ger grönt spel och det tror jag de löser så därför slänger jag in 5 units här!

Speltips: USA U20 ö2 mål (3’e perioden)

Odds: 1.75

Insats: 5 units

Liga: JVM (ishockey)

Nedsläpp: 13/8 klockan 20:00

Högst odds: Unibet

Upp till 1000 kr i gratispel hos Unibet – ta bonusen här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till