Vi fortsätter med speltips från fotbolls-EM och det blev tyvärr miss igår på Frankrike+Mbappe målskytt till fina 3.70x när han brände alla sina 5 lägen han skapade. Matchen slutade 1-0 efter ett självmål och det spelet hittade hem till fina 13x iaf.
Nu är det Österrike som tar emot Turkiet i denna 8-delsfinal och här får Österrike se sig som favoriter till segern i mångas ögon och det ska bli intressant att se hur de tacklas den uppgiften. Hittills har Österrike mött starkt motstånd i Frankrike, Nederländerna och Polen så de har inte haft någon lätt väg till slutspelet och de har gjort det riktigt bra och vann gruppen med 2st segrar !
Turkiet är en outsider i EM men har gjort det bra hittills fast man vet inte riktigt vart man har dom.
De vann enligt plan mot Georgien med 3-1, de blev slaktade av Portugal med 0-3 och vann sedan måstematchen mot Tjeckien i sista omgången med 2-1 tack vare att Tjeckien tog rött kort efter 20 min.
Båda dessa lag har spelat väldigt offensiv och rolig fotboll att titta på, frågan är kommer de fortsätta nu när man tagit sig hit eller börjar nerverna komma in i spel och tränaren vill ta en lite mer defensiv taktik ?
Österrikes matcher har innehållit 1, 4, 5 mål där 3-2 segern mot Nederländerna sticker ut, och Turkiets matcher har innehållit 4, 3, 3 mål hittills.
Inget av dessa lag är fyllda av världsstjärnor men de spelar som Schweiz, som ett lag och varenda spelare kämpar och sliter som en galning över 90 minuter. Det har tagit dom hit och jag hoppas på en fartfylld tillställning igen där det blir massor av mål till fint odds !

För och Nackdelar:
✅ Båda lagen har hittills spelat väldigt offensivt och aggressivt vilket gjort att 5/6 matcher passerat 2.5 linan.
✅ Nu är det utslagsfasen och ligger något lag i underläge med 30 min kvar blir det fullt ös framåt vilket skapar ytor bakåt i omställningarna.
✅ Dessa två lag släppte in flest mål av alla i gruppspelet som gick vidare och nu ska de mötas. 4st för Österrike och 5st för Turkiet.
❌ Mycket nerver nu för dessa mindre nationer, något av lagen kommer spela kvartsfinal i fotbolls-EM och det hade garanterat inget av lagen kunna drömma om inför gruppspelet. De fick båda en ”lätt” lottning och hamnade på rätt sida av slutspelsträdet.
Många av spelarna har aldrig spelat en sån här viktig match på landslagsnivå.

Spel: Asian 2.5 mål
Odds: 1.99x
Insats: 8/10 U
Spelstopp: Tisdag 21.00
Liga: EM
Bolag: Bet365
Bonus: 1250 kr

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till