Lördagens speltips kommer från SHL och vi lyckas fortfarande hålla oss borta från förlusterna denna säsong. Nu är det ett möte mellan Örebro och Skellefteå som fångat mitt intresse. Jag ska ev dit själv och titta, får se hur eftermiddagen utspelar sig först.
Säsongen är bara 5-6 omgångar gammal så det är svårt att dra för stora växlar från match till match men jag tror detta blir en sevärd och målrik tillställning.
Örebro spelar mer offensivt denna säsong än förra och det har märks i resultaten. Hittills har man spelat 5st matcher och det är bara en enda tillställning som gått under denna lina, det var 2-2 mot Linköping där båda lagen har chanser i PP att avgöra till sin fördel men missade.
Skellefteå toppar tabellen (dock med en match mer spelad) men har vunnit 4/6 matcher och har högst målsnittet av samtliga lag hittills.
Skellefteås matcher har ett målsnitt på 6.5 mål medan Örebros matchar har 5.4 i snitt.
Medan Skellefteå har gjort hela 25 mål framåt så är det inget annat lag som passerat 15 mål ens, liten fingervisning om hur giftiga de är framåt och absolut kommer vara med och slåss i toppen av tabellen denna säsong.
Jag tycker Skellefteå ska vara favoriter pga bra form och stor spetskompetens i anfallet, men Örebro har besegrat Skellefteå i 3st raka möten så jag tror detta blir en riktigt bra match för neutrala ögon !

För och Nackdelar:
✅ Skellefteå har hittills snittat 6.5 mål per match och Örebro 5.4 mål.
✅ Skellefteå snittar själva 4.1 mål framåt.
✅ Örebro har vunnit 3 raka matcher så blir ingen lätt målsnål seger för Skellefteå.
✅ Båda lagen har bra PP, Skellefteå på 30% och Örebro på 25%.
❌ 2-2 inför sista perioden kan skapa ett litet döläge där lagen inte spelar lika offensivt sista perioden.

Spel: Asian ö5.0 mål
Odds: 1.78x
Insats: 8/10 U
Spelstopp: Lördag 18.00
Liga: SHL
Bonus: 1000kr
Bolag: Bethard

Klicka här för att ta bonusen på 1000kr eller rygga spelet.

Klicka här för att komma till övriga bonusar.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till